Dansk Selskab for Fysioterapi – specialisering, standardisering eller individualisering?

Dansk Selskab for Fysioterapi inviterer til morgenmøde på fagkongressen.

Dansk Selskab for Fysioterapi har 17 faglige selskaber, som gennem mange medlemmers engagement er repræsenteret samlet med en stor stand på fagkongressen. Omdrejningspunktet for DSF er at understøtte, udvikle og kvalitetssikre fagligheden i dansk fysioterapi gennem de faglige selskaber.

På dette morgenmøde løftes blikket fremad mod år 2030 med specielt fokus på faglig udvikling i en debat, hvor alle deltagere på fagkongressen inviteres til at deltage og udfordre et panel af fysioterapeuter, som er kompetente indenfor forskning, uddannelse og faglig udvikling.

Panelet debatterer kerneområder i faglig udvikling med afsæt i et kort oplæg fra DSF’s bestyrelse om faglige udviklingsstrategier. I debatten stilles en række spørgsmål som:

  • Hvordan styrkes de faglige miljøer frem mod 2030?
  • Hvad er de største udfordringer for at løfte kvaliteten i klinisk praksis i dansk fysioterapi i de kommende årtier?
  • Hvilke faktorer bidrager til den enkelte fysioterapeuts kompetenceudvikling? Hvilken rolle spiller specialisering, standardisering og individualisering?
  • Hvordan styrkes fagligheden af forsknings-, uddannelses- og kvalitetssikringsindsatser? Og hvordan skal disse prioriteres?

Er du interesseret i faglig udvikling? Kom og deltag i debatten!

 Oplægsholder

  • Lars Henrik Larsen, formand for Dansk Selskab for Fysioterapi, m.fl.

Debatten er arrangeret af Dansk Selskab for Fysioterapi.

Moderator: Lars Henrik Larsen

Hent præsentationen fra fagkongressen

Del eller udskriv siden