Få svar på spørgsmål om log ind på fysio.dk

Hvordan opretter jeg et nyt password? Hvordan logger jeg på første gang? Få svar på ofte stillede spørgsmål om log ind på Danske Fysioterapeuters hjemmeside.

Har du glemt dit password, kan du lave et nyt.

1. Klik på 'Log ind'

log ind.jpg

2.
Klik på ’Opret nyt password’.

Opret nyt password.jpg

3.
Indtast din e-mail og klik på ’Send’.

Send email.jpg

4.
Umiddelbart herefter modtager du en mail med link til at oprette nyt password. Når du har oprettet et nyt password, kan du logge ind med det.

Når du har meldt dig ind, modtager du en mail med link til at oprette et password.

Dit log ind virker først den dato, du har valgt som indmeldelsesdato. Du kan dog godt oprette dit password allerede fra den dag, du modtager mailen fra os.

Hvis du ikke modtager en mail med link til at oprette nyt password, kan det skyldes, at mailen er havnet i Spam / Uønsket mail. Tjek derfor her.

Når du har fundet mailen, så ’whitelist’ gerne mails fra afsenderen, så du fremover modtager mails direkte i din indbakke.

Hvis mailen ikke er i Spam / Uønsket mail

Hvis mailen ikke er i Spam / Uønsket mail, kan det skyldes opsætningen hos din mail-udbyder. Vi har typisk set det hos brugere, der enten har en Hotmail eller en Live-mail.

I det tilfælde vil vi opfordre dig til at bruge en anden privatmail. Skriv eller ring til vores medlemsservice, som kan ændre mailen for dig:

medlem@fysio.dk
33 41 46 20

Hvis du ser dette skærmbillede, kan det skyldes en af tre nedenstående grunde.

fejlbesked opret nyt password.png

Dit medlemskab er ikke trådt i kraft

Du har meldt dig ind i Danske Fysioterapeuter, men dit medlemskab er endnu ikke trådt i kraft. Det træder først i kraft på den dato, som du har valgt, da du meldte dig ind.

Du har ikke været logget ind siden maj 2023

Du har ikke været logget ind siden maj 2023, hvor vi fik nyt system til log ind, og hvor alle skulle skifte deres password. Du skal derfor oprette et nyt password.

Du klikker på log ud, men du er allerede automatisk logget af

Hvis du er logget ind, og ikke har brugt hjemmesiden i 60 minutter, så bliver du automatisk logget af. Hvis du klikker på log ud i denne situation, vil du se beskeden ’Opret nyt password’.

Hvis du ser nedenstående besked, selv om du netop har oprettet et nyt password og logger ind med det, er det fordi du inden da har forsøgt at logge ind mere end 5 gange med et forkert password.

valideringsfejl.png

Når man har logget ind mere end 5 gange med et forkert password, bliver man ’låst ude’ i 5 minutter’. Du kan godt oprette et nyt password, inden de 5 minutter er gået, men du kan først logge ind med det, når de 5 minutter er gået.

Log ind giver dig både adgang til selvbetjeningen, tilmelding til kurser og indhold på forbeholdt medlemmer, fx måleredskaber og lønberegner.

Du skal være medlem af Danske Fysioterapeuter for at få et log ind til fysio.dk.

Meld dig ind her

 

 

Kontakt

Kontakt medlemsadministrationen
33 41 46 20