Erhvervsforsikring for studerende

Man kan nu også tegne erhvervsansvarsforsikring, hvis man er fysioterapeutstuderende på sidste år af uddannelsen. Det giver bedre mulighed for at åbne egen virksomhed.
Studerende, der mangler mindre end 1 studieår (60 ects), kan nu tegne erhvervsansvarsforsikring og dermed være dækket, hvis man fx har egen virksomhed (cvr). Foto: iStock

Danske Fysioterapeuter har udvidet aftalen med Topdanmark, så man nu også kan tegne en erhvervsansvarsforsikring, hvis man er studerende på sidste år af fysioterapeutuddannelsen.

Det betyder, at man kan oprette egen virksomhed og være dækket hvis man skulle komme til at gøre skade på patienter eller deres ejendele.

Kræver supervision

Forsikringen dækker inden for det fysioterapeutiske autorisationsområde. For at oprette forsikringen skal man som studerende indgå aftale med en autoriseret fysioterapeut om supervision, indtil man får sin autorisation. Forsikringen koster det samme som for alle andre, nemlig 40 kr. i kvartalet.

Hent skabelon til supervisionsaftale (word)

Aftalen gør det samtidig lettere for potentielle arbejdsgivere at tilknytte studerende fysioterapeuter med egen virksomhed, fordi de også kan være forsikrede frem til autorisationen.

Attraktivt at starte virksomhed

Den nye aftale gør det dermed mere attraktivt for studerende at starte egen virksomhed – for eksempel i form af en Personlig ejet Mindre Virksomhed (PMV), hvor man får CVR nummer, men uden krav om moms eller lønsumsafgift.

Læs om Personlig ejet Mindre Virksomhed (PMV) på startvaekst.dk

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar