Kampvalg i to regioner afgjort

Kampvalgene i Region Sjælland og Region Midtjylland er nu afgjort, og dermed ved vi, hvem der skal stå i spidsen for de fem regioner de næste tre et halvt år.
Sanne Jensen og Stine Bøgh Pedersen
Sanne Jensen og Stine Bøgh Pedersen fortsætter som formænd i henholdsvis Region Midtjylland og Region Sjælland efter at have vundet afstemningen blandt medlemmerne.

To regioner måtte i kampvalg, men nu ligger det fast, hvem der bliver de nye formænd for Danske Fysioterapeuters fem regioner.

I Region Sjælland fortsætter Stine Bøgh Pedersen som formand efter at have vundet afstemningen blandt medlemmerne over Kim Schousboe. I Region Midtjylland fortsætter Sanne Jensen som formand efter at have vundet over Christian Madsen.

Brian Errebo-Jensen fortsætter som formand for Region Syddanmark, hvor han stillede op uden modkandidater. På samme måde fortsætter Gitte Nørgaard i Region Nordjylland.

I Region Hovedstaden havde Tine Jensen ikke valgt at genopstille, og den nye formand bliver Line Schiellerup Rasmussen, der er valgt uden modkandidat.

Alle fem formænd begynder den nye periode 1. juli og skal sidde i de kommende tre et halvt år.

Se valgrapporter

Valgrapport - Region Sjælland (pdf)

Valgrapport - Region Midtjylland (pdf)

Del eller udskriv siden
8 kommentarer