Repræsentantskabsmødet nærmer sig

Om tre måneder samles Danske Fysioterapeuters repræsentantskab. Men allerede nu efterlyser foreningen medlemmer, der vil vurdere klagesager og gå foreningens økonomi efter i sømmene.
På repræsentantskabsmødet 2022 skal der for første gang vælges to kritiske revisorer blandt medlemmerne, og der vil også blive valgt nye medlemmer til Det Kollegiale Råd. Foto: Carsten Bundgaard.

Repræsentantskabet er Danske Fysioterapeuters højeste myndighed. Der afholdes repræsentantskabsmøde den 28. og 29. oktober på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, hvor alle 65 medlemmer mødes for at lægge den politiske linje for, hvordan foreningen skal udvikle sig fagligt, politisk og organisatorisk.

Vil du være kritisk revisor?

Det er også repræsentantskabet, der for første gang skal vælge to kritiske revisorer blandt medlemmerne. Formålet er at skabe større åbenhed og gennemsigtighed for anvendelsen af foreningens midler.

De to revisorer skal supplere den eksterne revision og vil blive valgt på repræsentantskabsmødet.

Hvis du som medlem ønsker at stille op som kritisk revisor, skal du sende en motiveret ansøgning via hjemmesiden senest den 23. september.

Læs mere og søg om at blive kritisk revisor

Efterlysning af medlemmer til Det Kollegiale Råd

På repræsentantskabsmødet vil der også blive valgt nye medlemmer til Det Kollegiale Råd. Det Kollegiale Råd har til opgave at behandle klagesager, som er rejst i forhold til en kollegas mulige overtrædelse af de kollegiale vedtægter.

Rådet består af 3 medlemmer: et medlem skal være praktiserende, et skal være offentligt ansat, og et skal have særlig indsigt i fysioterapeut-etiske spørgsmål.

Ønsker du at stille op som medlem eller suppleant, skal du sende en ansøgning senest den 23. september.

Læs mere og søg om at blive medlem i Det Kollegiale Råd

Læs mere om repræsentantskabsmødet 2022

Del eller udskriv siden
0 kommentarer