Skal du vinde Bachelorprisen 2023?

2023 er lige om hjørnet og det betyder, at der snart skal findes en ny vinder af Danske Fysioterapeuters Bachelorpris. Er det dig – eller kender du personen, der skal komme i betragtning til prisen?
Deltag i Bachelorprisen alene eller som gruppe, og få chancen for at vinde 25.000 kr. Der er frist for indsendelse af artikler den 20. februar 2023. Foto: iStock.

Mange fysioterapeutstuderende er lige nu i fuld gang med deres afsluttende bachelorprojekt. Der knokles intenst med både teori og empiri for at få de seneste syv semestres hårde arbejde til at gå op i en højere enhed, der inden længe kulminerer i titlen som fysioterapeut.

Igen i år opfordrer Danske Fysioterapeuter de medlemmer, der lige nu sidder og skriver på det afsluttende bachelorprojekt – eller som afleverede deres bachelorprojekt i løbet af 2022 – til at indsende deres/jeres bidrag og derved komme i betragtning til Danske Fysioterapeuters Bachelorpris 2023. Med prisen følger 25.000 kr. og publicering af den vindende artikel her på fysio.dk. 

Bachelorprisen, som har været uddelt siden 2006, har til formål at anerkende værdien af den store mængde viden, som produceres af studerende under uddannelse til fysioterapeuter.

Prisen overrækkes oftest på vinderens tidligere uddannelsessted i forbindelse med dimissionen for sommerens nyuddannede fysioterapeuter i juni måned.

Sådan deltager du

Du eller I kan som gruppe komme i betragtning til Bachelorprisen 2023, ved at indsende en artikel skrevet på baggrund af dit/jeres beståede bachelorprojekt.

Artiklen skal være os i hænde senest den 20. februar 2023, og vil herefter blive vurderet af to lektorer fra fysioterapeutuddannelserne.

For at deltage i kampen om Bachelorprisen, skal din/jeres artikel opfylde nogle specifikke krav, hvad angår længde, resumé og indhold. Inden du/I går i gang, skal du desuden sikre dig, at du må publicere data fra et evt. studie, som projektet er en del af.

Er bachelorprojektet skrevet af flere studerende, skal I alle være medlemmer af Danske Fysioterapeuter. Dette gælder naturligvis også for fysioterapeuter, der har skrevet et tværfagligt bachelorprojekt.

Søger du yderligere inspiration til opbygningen af din artikel, så kan du med fordel læse interviews med tidligere års vindere af prisen og kigge nærmere på deres artikler.

Læs mere om Danske Fysioterapeuters Bachelorpris og hent manuskriptvejledning og tjekliste

Læs tidligere vinderartikler