Hvordan søger du om godkendelse?

Du skal indsamle dokumentation og skrive en motiveret ansøgning for at søge om godkendelse til certificeret kliniker eller specialist. Der er ansøgningsfrist to gange om året. Læs om ansøgningsproceduren her.

Dokumentation

For at søge om godkendelse til certificeret kliniker eller specialist skal du indsamle dokumentation for, at du lever op til kravene. Det gør du ved at udfylde et af de to ansøgningsskemaer og indsende den nødvendige dokumentation for specialerelevant efteruddannelse og klinisk praksis.

Se beskrivelse af generiske kompetencer (pdf)

Se beskrivelser af specialer

Du kan dokumentere supervisionen ved at indsende en oversigt over dine supervisionstimer, hvor det også fremgår hvilke former for supervision, du har fået og hvem der har været supervisor.

Se krav til supervision

Sådan sender du din ansøgning

Du kan søge om godkendelse to gange om året:

  • 1. februar
  • 1. september

Ansøgningsskemaerne kan du hente ned her:

Ansøgning om godkendelse til niveau 1 – certificeret kliniker

Ansøgning om godkendelse til niveau 2 - specialist

Ud over selve ansøgningsskemaet skal du indsende dokumentation.

Dokumentation af supervision

Det er muligt, men ikke et krav, at bruge ovenstående blanket for at dokumentere supervision, svarende til hvad der er angivet i ansøgningen. Er blanketten korrekt udfyldt er du sikker på, at din supervision er tilstrækkelig dokumenteret. Der udfyldes én blanket for hvert supervisionsforløb.

Du skal sende din ansøgning med materiale til kontakt@dsfys.dk

Dansk Selskab for Fysioterapis specialiseringsråd vil behandle din ansøgning i løbet af et par måneder. Du vil modtage svar på din ansøgning inden for tre måneder.

Godkendelse gælder i syv år

En godkendelse på hvert af de to niveauer gælder for syv år, hvorefter du skal søge om fornyet godkendelse i specialiseringsrådet.

Læs om kravene til fornyet godkendelse

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Dansk Selskab for Fysioterapis sekretariat, hvis du har spørgsmål til ansøgningsproceduren eller indholdet. Skriv til kontakt@dsfys.dk

Del eller udskriv artiklen