Nyt netværk for fysioterapeuter i lægepraksis

Arbejder du hos en praktiserende læge? Eller kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan det er som fysioterapeut at være tilknyttet en lægepraksis? Så er netværksgruppen for fysioterapeuter i lægepraksis perfekt for dig.
Foto: Claus Boesen

Flere og flere praktiserende læger har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved at ansætte fysioterapeuter på klinikken. Derfor er der nu dannet et netværk for fysioterapeuter, der arbejder i lægepraksis. Her kan du sparre med erfarne fysioterapeuter og få viden og gode råd.

I midten af november deltog Danske Fysioterapeuter for tredje år i træk på konferencen Lægedage, hvor mere end 3.500 læger var samlet. Her kunne de praktiserende læger møde nogle af de fysioterapeuter, som til daglig arbejder i netop dette felt.

Lægerne fik svar på spørgsmål om, hvilke udredninger og opgaver som fysioterapeuterne kan tage for lægen, og om det er forsvarligt og patientsikkert i en travl hverdag på lægeklinikken, hvor der typisk skal udredes seks patienter i timen.

Konferencens deltagende fysioterapeuter og andre medlemmer med interesse for ansættelse som praksispersonale holdte efterfølgende et netværksmøde.

På mødet besluttede deltagerne at etablere Facebook-gruppen ”Fysioterapeuter i lægepraksis”, hvor de løbende kunne udveksle erfaringer og dele deres gode råd.

Bliv en del af netværket Fysioterapeuter i lægepraksis

Se videoen om samarbejdet mellem fysioterapeut og læge Thomas Aru i hans lægepraksis