15 artikler kæmper om bachelorprisen

Der er ved deadline indsendt 15 artikler til Danske Fysioterapeuters Bachelorpris 2020. Prisen uddeles til den bedste artikel skrevet på baggrund af et bachelorprojekt. Ud over æren er prisen på 25.000 kr.
Hvem skal vinde Bachelorprisen 2020? Femten artikler skal vurderes og den endelige vinder annonceres her på hjemmesiden og i Fysioterapeuten. Foto iStock.

Der er indsendt 15 artikler, der skal konkurrere om årets bachelorpris. Artiklerne er skrevet på baggrund af et bachelorprojekt afsluttet i 2019-2020 fra syv forskellige professionshøjskoler.

35 fysioterapeuter står bag de femten artikler. De har i den seneste tid haft travlt med at få omsat bachelorprojektet til en artikel og må nu vente på, om deres artikel får prisen på 25.000 kr.

Artiklerne bliver vurderet af to erfarne undervisere fra professionsuddannelserne, og vinderen offentliggøres her på fysio.dk og i Fysioterapeuten.

Hvor de fleste artikler, der blev indsendt til bachelorprisen tidligere, omhandlede bachelorprojekter, der havde benyttet et kvantitativt forskningsmetode, er der i år en overvægt af artikler med et kvalitativt forskningsdesign.

Tidligere vinder

Vinderen sidste år var fysioterapeut Trine Grønbek Hamborg, der vandt prisen med artiklen ”Faktorer af betydning for Fear of Falling hos ældre”. Hun dimitterede fra professionshøjskolen Absalon.

Trine Grønbek Hamborgs projekt blev omtalt i adskillige medier, og hun blev interviewet om sine resultater.

Vinderartiklen og et interview med Trine Grønbek Hamborg er publiceret på fysio.dk:

Sidste års vinderartikel ”Faktorer af betydning for Fear of Falling hos ældre”

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar