Danske Fysioterapeuter på Facebook

På foreningens Facebook-side kommunikerer vi til den danske befolkning. Her deler vi vigtig viden om fysioterapi, forebyggelse og sund bevægelse, så flere borgere kan få øjnene op for, hvordan de kan få glæde af fysioterapi gennem hele livet.
Foto: iStock

Alle er velkomne til at skrive og kommentere på indlæg på Danske Fysioterapeuters borgerrettede Facebook-side. Vi henviser til vores husorden for god takt og tone og til vores retningslinjer. Begge dele kan du læse her på siden.

Besøg Danske Fysioterapeuters borgerrettede Facebook-side

Her er vores husregler på Facebook

For at sikre at alle føler sig velkommen på Danske Fysioterapeuters borgerrettede Facebook-side, har vi for en god ordens skyld opstillet en husorden, som vi beder alle besøgende om at respektere:

 1. Hold en god og konstruktiv tone. Tal pænt og respektfuldt og tag hensyn til hinanden. Der er plads til forskellige holdninger, men vi accepterer ikke mobning og ytringer, der krænker andre mennesker, eller som opfordrer til vold, trusler og ulovligheder af nogen slags. Danske Fysioterapeuters Facebook-side skal gerne være et rart sted at debattere – også når vi ikke er enige. Vi har alle ret til at have vores holdninger, men vi skal også vise hensyn til hinanden i debatten.
 2. Afspor ikke debatten, men hold dig til opslagets emne. Vi bestræber os på at sørge for, at hvert opslags kommentartråd holder sig til emnet. Det gør vi for at give plads til mange forskellige samtaler for en bred mangfoldighed af fysioterapeuter.
 3. Del aldrig dine egne eller andres private oplysninger på siden. Husk privatlivets fred, og hvis du uploader eller tagger et billede, skal det være med tilladelse af de personer, der medvirker. Hvis du ser et foto af dig selv, som du ønsker at få fjernet, bør du kontakte os direkte (send gerne besked via Messenger). Vi accepterer ikke billeder, der kan virke anstødelige på andre.
 4. Nedgør ikke andre, men behandl dem med respekt. Vi tolererer ikke chikane af foreningen eller foreningens ansatte - ej hellere chikane af de øvrige brugere på vores Facebook-side. Herunder gælder også tags af vores ansattes private Facebook-profiler. Vi vil blokere personer, der udøver denne form for adfærd.

Her er vores generelle retningslinjer på Facebook

Vi forbeholder os retten til at slette opslag, billeder eller kommentarer, der:

 • er groft stødende, hadefulde, racistiske, chikanerende eller diskriminerende over for andre (hverken på grund af køn, handicap, seksuel orientering, race eller religion)
 • afsporer debatten ved ikke at forholde sig til det pågældende indhold
 • har karakter af spam eller at være skrevet af falske profiler. Hvis du poster den samme besked flere gange, vil det blive anset som spam. Facebook har et spamfilter, der automatisk fanger disse posts, og vi vil også moderere dem. Hvis vi har mistanke om, at en profil er falsk, blokerer vi den fra vores side.
 • har karakter af reklame og kommercielt indhold. Det er ikke tilladt at annoncere jobs, køb/salg af klinikker eller kommercielle produkter på Danske Fysioterapeuters Facebook-profil. Opslag og/eller reklame for arrangementer, events, spørgeskemaer eller uddannelsesforløb, hvor deltagerbetalingen er gratis eller ikke koster mere end 500 kr. er tilladt på vores side. Opslag hvor deltagerbetalingen overstiger 500 kr. vil blive slettet iht. vores annonceringspolitik.
 • indeholder personfølsomme oplysninger
 • har karakter af personangreb over for andre debattører, medlemmer eller ansatte i Danske Fysioterapeuter, navngivne personer eller genkendelige personer
 • overtræder vores retningslinjer eller dansk lovgivning
 • overtræder Facebooks egne regler for god opførelse

Vi kan desværre se os nødsaget til i sidste ende at blokere personer, som ikke overholder vores husorden. Vi håber dog, at I alle vil være med til at holde en god tone herinde, så det ikke bliver nødvendigt.

Sådan svarer vi på henvendelser

Danske Fysioterapeuter kan ikke svare på direkte henvendelser om dit helbred eller give dig personlig rådgivning på Facebook-siden ”Guide til et liv i bevægelse”.

Er du fysioterapeut, og har du brug for personlig rådgivning? Kontakt os på 33 41 46 20 eller ansat@fysio.dk. Vi bruger ikke Facebook eller Messenger til rådgivning af vores medlemmer.

Er du borger, og har du konkrete spørgsmål til dit helbred? Kontakt din praktiserende læge, og/eller find en fysioterapeut i dit nærområde.

Facebook-siden modereres på hverdage mellem klokken 9-15.