Få hjælp til at holde liv i jeres netværk

Engang i mellem taber et netværk pusten. Det er helt normalt. Danske Fysioterapeuters netværkskonsulenter kan hjælpe jer med at vedligeholde engagementet og det faglige niveau i jeres netværk.
Danske Fysioterapeuters netværkskonsulenter kan hjælpe jer med gode ideer til jeres netværk. Find kontaktinformationer nederst på siden.

Netværk kan være en vigtig kilde til professionel udvikling og erfaringsudveksling. Det kan være en mulighed for at udvide ens netværk og lære af andres erfaringer. Desværre kan netværksmøder over tid blive mindre produktive, miste momentum eller deres formål.

Det kan skyldes forskellige faktorer såsom mangel på struktur, manglende engagement eller følelse af værdi.

Få hjælp af Danske Fysioterapeuters netværkskonsulenter

Hvis I oplever, at jeres netværk taber momentum, er der ingen grund til panik. Danske Fysioterapeuter har 3 netværkskonsulenter, du kan kontakte, for at få mere ud af dine netværksmøder.

  • Netværkskonsulenterne kan hjælpe med at skærpe formålet med jeres netværk, kvalificere indholdet til møderne og skabe synlighed omkring jeres netværk – alt sammen med det formål, at jeres netværk bliver bæredygtigt og meningsfuldt at deltage i.
  • Netværkskonsulenterne kan hjælpe med at optimere jeres netværksgruppe og få mere ud af jeres netværksmøder. Sammen kan vi løfte jeres netværk til nye højder og sikre, at det fortsat er en værdifuld kilde til professionel udvikling og erfaringsudveksling.

Se også

Tips & tricks til et godt netværk

Tips & tricks til netværkets tovholder og styregruppe

Kontakt

Ida Jacobsen

Netværkskonsulent
3073 6614

Jonathan Henig

Netværkskonsulent
3341 4629

Lene Lebech

Netværkskonsulent
3073 5616