FAQ om netværk i Danske Fysioterapeuter
Et netværk kan være monofagligt, socialt, tværsektorielt og meget mere. Et netværk kan bl.a. bidrage med faglig sparring, kompetenceudvikling og nye bekendtskaber.
Det kan du på denne oversigt, opdelt i regionale og landsdækkende netværk:
Dette afgøres af tovholdergruppen for de enkelte netværk. Ønsker du at deltage i et netværk, så kontakt enten tovholdergruppen for det netværk du ønsker optagelse i eller kontakt din netværkskonsulent.
En erfagruppe er den tidligere betegnelse for netværk. Der er dermed ikke nogen umiddelbar forskel. Ønsker I hjælp til at revitalisere jeres erfagruppe, så tøv ikke med at kontakte jeres netværkskonsulent.
Nogle af netværkene er tværfaglige, men som udgangspunkt er netværk kun for medlemmer af Danske Fysioterapeuter. I beskrivelserne af de enkelte netværk fremgår det om andre faggrupper er velkomne.
Dette er beskrevet under de enkelte netværk. Nogle netværk mødes fysisk, andre virtuelt.
Et netværksmøde kan vare fra 1-2 timer til en hel dag afhængig af form og indhold. Nogle netværk mødes 1-2 gange årligt og afholder temadage. Andre netværk mødes hver anden eller hver tredje måned og afholder møder af 1-3 timers varighed.
Du kan få hjælp fra en netværkskonsulent i Danske Fysioterapeuter, hvis du har en idé til et netværk. Vi hjælper bl.a. med facilitering af det første møde, kommunikation med andre medlemmer og udarbejdelse af formål.
Læs mere om at komme godt i gang med et netværk
Ved opstart af nye netværk vil der som udgangspunkt være økonomi til en sandwich og kaffe til det første møde. Vores netværkskonsulenter hjælper ligeledes med at finde et passende lokale til det første møde i et nyt netværk.
Hvis du ikke umiddelbart kan finde noget i din region, hjælper vi dig gerne med finde et i en anden region eller starte et nyt netværk op indenfor dit interesseområde.
Der er over 16.000 medlemmer i Danske Fysioterapeuter, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde nogen, der laver det samme som dig. Kontakt vores netværkskonsulenter og hør om mulighederne.
Som udgangspunkt skabes netværkene på opfordring fra medlemmer og er ikke politisk funderet. Hvis du er interesseret i at engagere dig politisk, så henviser vi til regionsbestyrelserne eller fraktionerne. Det er helt op til de enkelte netværk, om de ønsker besøg af formanden eller regionsforpersonerne.