Lav en klar mødestruktur til netværksmøder

Succesfulde netværk kræver, at man fra starten arbejder med en genkendelig mødestruktur. Her får du hjælp til at lave en god struktur, og du kan hente et eksempel på dagsorden. Materialet er lavet i samarbejde med Netværksakademiet.

Uanset om du sidder i et tværfagligt netværk eller har dannet et netværk med andre fysioterapeuter, er jeres mødestruktur afgørende for, om netværket kommer til at fungere optimalt.

Sørg for, at I har nogle rutiner, der er ens fra gang til gang. Sæt en enkel form op for jeres møder. Det skaber en tydelig ramme for netværket. Den må gerne brydes, men det er en styrke, at deltagerne ved, hvad der forventes, når de ankommer til et møde. De vil på den måde være mere frie til at kunne byde ind.

Hvis netværket er et tværfagligt netværk, er der i høj grad brug for en tydelig strategi og dagsorden, for at alle vil føle, det skaber værdi for dem.

Hvis netværket alene består af fysioterapeuter, vil I sikkert opleve, det er langt nemmere at falde i snak og spejle sig i hinandens hverdag. Men der er det alligevel også afgørende for kvaliteten af jeres videndeling, at I har en klar ramme for mødet.

Del eller udskriv siden