Studieforsikring hos Bauta Forsikring

Som studerende og medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få en billig og attraktiv forsikring hos Bauta Forsikring. Så er du dækket ind, hvis din cykel bliver stjålet, eller du smadrer telefonen ved et uheld.

Alle har brug for en forsikring, og som studerende er det måske sjovere at bruge pengene på ting og oplevelser, som er lige foran dig. En ny mobil, cykel, tøj eller koncerter. For forsikring er ikke noget, du bruger på en helt almindelig dag. Men på en uheldig dag, kan dine forsikringer gøre en stor forskel.

Som studerende har du langt flere værdier, end du måske lige går og tror. En forsikring er vigtig, så økonomien ikke ramler, hvis cyklen bliver stjålet, du smadrer telefonen ved et uheld, eller mister studiebøgerne på vej hjem i bussen.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter får du med en studieforsikring EKSTRA fra Bauta Forsikring tre forsikringer i én til en rigtig god pris: 50 % rabat på indbo- og rejseforsikring – og 25 % rabat på ulykkesforsikring. Oven i får du tre ekstra fordele: 

  • Bliver din cykel stjålet, har du 0 kr. i selvrisiko
  • Din ulykkesforsikring dækker hele døgnet rundt
  • Du får et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.

Prisen starter fra 5 kr. om dagen.

Bliv medlem af Danske Fysioterapeuter

Beregn din pris og bestil en studieforsikring på bauta.dk

Et forsikringsfællesskab med mening

Hos Bauta Forsikring, som er en del af LB Forsikring, bliver du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Forsikringerne forbedres, priserne sænkes, og overskuddet bliver udbetalt. Forsikringerne tilbydes til dig og dine kolleger, som er tilknyttet særlige faggrupper.

Download folder med 16 eksempler på, hvor godt du er dækket ind.

Kontakt Bauta Forsikring

Online: Bauta Forsikring

Telefon: 33 48 58 98