Billige forsikringer

Få en billig hus-, indbo- og ulykkesforsikring hos Bauta. Er du selvstændig, kan du få en meget fordelagtig erhvervsansvarsforsikring hos TopDanmark.

Attraktive forsikringer hos Bauta Forsikring

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du tegne billige forsikringer med gode dækninger hos Bauta Forsikring. Bauta tilbyder et bredt udvalg af forsikringer, som f.eks. bilforsikring med billig vejhjælp, indboforsikring med verdensrejseforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring osv.

Se hvilke forsikringer Bauta kan tilbyde på bauta.dk

Rejseforsikring 

Forsinket kuffert, syg på ferien eller tidlig hjemrejse? Med en rejseforsikring kan du og din familie få hjælp, hvis uheldet er ude på ferien. Med forsikringen fra Bauta kan du fx få hjælp, hvis du mister kufferten i lufthavnen eller kommer til skade på din aktive ferie. Du får desuden fri adgang til online lægehjælp, hvor en dansktalende læge, der sidder klar til at hjælpe dig med et godt råd på video eller via besked. Rejseforsikringen fra Bauta Forsikring er i maj 2023 endnu engang blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

Har du ikke købt din rejseforsikring endnu, så husk, at du som medlem af Danske Fysioterapeuter har adgang til alle Bauta Forsikrings attraktive forsikringer. 

Læs mere om hvad rejseforsikringen fra Bauta dækker

Nyd ferien med gode råd fra Bauta i bagagen

Erhvervsansvarsforsikring for selvstændige

Hvis du kommer til at skade en patient eller vedkommendes ejendele under en behandling, kan patienten kræve erstatning. Derfor er det vigtigt, at du som selvstændigt erhvervsdrivende forsikrer dig mod erstatningskrav.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du tegne en erhvervsansvarsforsikring hos TopDanmark til 40,00 kr. i kvartalet. Forsikringen tegnes automatisk for fysioterapeuter med ydernummer, når vi modtager ydernummerskemaet.

Læs mere om erhvervsansvarsforsikringen for selvstændige

For dig der er studerende

Ansvarsforsikring for studerende

Som medlem af Danske Fysioterapeuter er du forsikret under praktik og udførelse af praktiske øvelser i undervisningen gennem ansvarsforsikringen, som vi tilbyder i samarbejde med Runa Forsikring. Forsikringen gælder også for dig, der er kandidatstuderende.

Læs mere om ansvarsforsikringen for studerende

Fritids- og erhvervsansvarsforsikring

Som fysioterapeutstuderende på professionsbacheloruddannelsen er du også dækket af fritids- og erhvervsansvarsforsikringen som selvstændig eller frivillig, når du er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Læs mere om fritids- og erhvervsansvarsforsikringen

Studieforsikring hos Bauta

Som studerende og medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få en ekstra billig og attraktiv forsikring hos Bauta Forsikring. Så er du bl.a. dækket hvis du er så uheldig at få mobilen smadret eller cyklen stjålet. 

Læs mere om Bautas studieforsikring