Medlemsfordele for selvstændige

Du får masser af faglige og attraktive medlemsfordele, når du er selvstændig og medlem af Danske Fysioterapeuter for dit kontingent på 1676 kr. per kvartal.

Du bliver tilbudt spændende kurser, workshops og webinarer med højt fagligt niveau, der kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed. Og vil du selv fordybe dig, kan du få fagbøger med rabat og vores fantastiske fagblad Fysioterapeuten leveret til døren.

Du kan også tegne en attraktiv forsikrings- og pensionsordning for dig selv og for dit personale på klinikken, som PFA har oprettet i samarbejde med Danske Fysioterapeuter. Det er bare noget af det, du får som medlem af Danske Fysioterapeuter.

Meld dig ind i dag - og få adgang til alle fordelene

Når du melder dig ind i Danske Fysioterapeuter, så bliver du samtidig en del af et relevant, handlekraftigt og synligt fællesskab for fysioterapeuter, hvor medlemmernes kompetencer sættes i centrum for at fremme professionen og det gode arbejdsliv. 

Du får naturligvis samtidig mulighed for at benytte dig af Danske Fysioterapeuters mange konsulenter og specialister, der altid står klar til at hjælpe dig i form af personlig rådgivning om praksiscertifikatet, hvordan du kan få udviklet din forretningsidé eller få effektiviseret driften på din klinik.

Du kan også få bistand og sparring til, hvordan du kan arbejde med din lederrolle og skabe udvikling og forandring i din virksomhed eller til at forhandle kontrakter med samarbejdspartnere.

Hvis du er arbejdsgiver, kan du få korrekt rådgivning fra foreningens eksterne arbejdsgiverrådgivning, som bliver varetaget af advokatfirmaet Littler | enevold. Arbejdsgiverrådgivningen er i hovedparten koncentreret omkring spørgsmål vedrørende ansættelse (forhandling og fortolkning af kontrakter), barselsregler, opsigelser m.v.

Læs mere om Danske Fysioteratpeuters arbejdsgiverrådgivning

Medlemsfordele for selvstændige

Hvis du kommer til at skade en patient eller en patients ejendele under behandling, kan patienten kræve erstatning hos dig, når du er selvstændig erhvervsdrivende.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du tegne en Erhvervsansvarsforsikring på favorable vilkår. Forsikringen koster kun 40 kr. i kvartalet og dækker erstatninger til patienter.

Læs mere om erhvervsansvarsforsikring

Som medlem kan du få rådgivning og vejledning om praksisoverenskomsterne, og hvad de betyder. Vi har lavet en oversigt over ofte stillede spørgsmål, men du er også velkommen til at få personlig rådgivning.

Er du ny som selvstændig fysioterapeut, kan du hos Danske Fysioterapeuter få svar på spørgsmål om CVR-nummer, forsikringer og meget mere.

Læs mere om opstart af virksomhed her 

Det kan også være, at du får brug for sparring til udvikling af din klinik/virksomhed, eller har behov for at udfordres inden for ledelse, strategiudvikling og effektivisering, så har du mulighed for at booke en gratis sparingssamtale med en af vores erhvervskonsulenter.

Måske kommer der spørgsmål i forbindelse med driften af din virksomhed om beskyttelse af persondata, markedsføring af sundhedsydelser og meget mere, så kan du også få rådgivning og vejledning hos os.

Fysioterapeuter er underlagt og har pligt til at kende en del love og regler. Derfor har du med et medlemskab i Danske Fysioterapeuter adgang til rådgivning og vejledning om sundhedsjura, NKR og patientklager.

Som medlem kan du logge ind på fysio.dk og bl.a. få fri adgang til fysioterapeutiske måleredskaber og test samt til forskningsartikler og faglige artikler.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du også blive medlem af et fagligt selskab - og i mange tilfælde er det faktisk gratis for studerende.

Et fagligt selskab er et landsdækkende netværk af fysioterapeuter, der arbejder for at fremme og styrke de faglige miljøer i fysioterapien og den specialiserede og evidensbaserede fysioterapi i Danmark.

Der findes aktuelt 17 faglige selskaber i fysioterapi, som har til formål at udvikle kvaliteten af fysioterapeutisk praksis inden for deres primære områder og en lang række beslægtede subspecialer. For alle faglige selskaber gælder, at man kun kan blive medlem, hvis man i forvejen er medlem af Danske Fysioterapeuter

Bliv klogere på hvordan selskaberne hver især arbejder for fysioterapien, og hvilken værdi et medlemskab giver dig. Også under studietiden.

Læs mere om faglige selskaber i fysioterapi

Du får Fysioterapeuten leveret til døren - fyldt med spændende artikler om fag, forskning og den fysioterapeutiske hverdag.

Læs det seneste nummer af Fysioterapeuten

Rabatter for  selvstændige

Med et medlemskab hos Danske Fysioterapeuter kan du købe fagbøger med 20 % rabat hos både Gads Forlag og i BogPlus.

Kig dig omkring i det store bogudvalg med bøger om fysioterapi, ergoterapi, medicin, ernæring og sundhed og meget mere.

Få rabat på bøger

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få en virkelig attraktiv forsikring hos Bauta Forsikring.

Forsikring hos Bauta

Du skal koncentrere dig om din virksomhed, så sørger vi for, at dine vilkår i Lån & Spar er optimale og let tilgængelige. Som fysioterapeut kan du få LSB Business, hvor nogle af fordelene er 2,75% af træk op til 100.000 kr. på
kassekreditten

Læs mere om Lån & Spar Banks tilbud til selvstændige

Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen og spare penge, når du shopper. I mere end 4.000 butikker over hele landet og på nettet kan du betale med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen og på den måde optjene bonus, som du får udbetalt én gang om året. Det koster 132 kr. om året at være medlem af Forbrugsforeningen - men du får det første års medlemskab gratis.

Du får bl.a.

  • 7% på løbesko hos LØBEREN
  • 10 % hos LOOP Fitness
  • 9% hos Røverkøb, Sadolin og Flügger
  • 7-9 % hos en række sportsbutikker
  • 9 % hos en række optikere landet over
  • 5-15% på mere end 300 cafeer og restauranter

Læs mere og meld dig ind i Forbrugsforeningen

Danske Fysioterapeuter har indgået samarbejde med VoresKlinik, som er en indkøbsforening for klinikudstyr mm.

VoresKlinik er startet af de praktiserende læger og har i dag over 800 lægepraksiser som medlem.

Der er tale om en forening, som er organiseret som et AMBA, det betyder, at du bliver medejer af foreningen, pris for en andel er 2.000 kr. der er dog en prøveperiode, så du kan se, om det er noget for dig.

Fordelen er at have alle indkøbsaftaler samlet på et sted, nemt og praktisk i hverdagen.

Der er ca. 35 forskellige indkøbsaftaler med besparelse på 30-50%, og VoresKlinik vil meget gerne indgå yderligere aftaler, som er tilpasset fysioterapeutiske klinikker og træningscentre.

Læs mere på VoresKlinik