Medlemsfordele for dig på nedsat kontingent

Du får masser af faglige og attraktive medlemsfordele for 838/863 kr. pr. kvartal, når du er på nedsat kontingent som medlem af Danske Fysioterapeuter.

Nedsat kontingent kan du få, hvis du har max ti timers arbejde om ugen i gennemsnit. Ved fleks-job skal fleks-aftale være indgået efter 1. januar 2013. Eller i en række andre situationer som fx hvis du er ledig, sygemeldt eller på orlov.

Du får masser af faglige og attraktive medlemsfordele, når du er på nedsat kontingent som medlem af Danske Fysioterapeuter. Den første fordel er selvfølgelig et billigere medlemskab til 838/863 kr. pr. kvartal, og så har du mulighed for at deltage til nedsat pris på temadage og faglige kurser, når du har været ledig i henholdsvis 13 og 26 uger. Som medlem af Danske Fysioterapeuter og DSA kan du også få rådgivning og vejledning til jobsøgning via DSA. 

Det er bare noget af det, du får som medlem af Danske Fysioterapeuter.

Meld dig ind i dag - og få adgang til alle fordelene

Når du melder dig ind i Danske Fysioterapeuter, så bliver du samtidig en del af et relevant, handlekraftigt og synligt fællesskab for fysioterapeuter, hvor medlemmernes kompetencer sættes i centrum for at fremme professionen og det gode arbejdsliv.  

Medlemsfordele for dig på nedsat kontingent

Som medlem på nedsat kontingent får du alle medlemsfordele, selvom du kun betaler 50 % af det fulde kontingent.

En ansættelseskontrakt fastsætter de vilkår, du skal arbejde efter, f.eks. løn, arbejdstid, ferie, pension og meget andet.

Inden du skriver din kontrakt under, anbefaler vi, at du kontakter os for at få den set igennem. Det er især vigtigt, hvis du er ansat uden overenskomst i det private. Send en mail til ansat@fysio.dk eller ring på 33 41 46 20.

Har du behov for faglig udvikling, så er der rig mulighed for at finde et kursus eller webinar i vores Kursuskalender, og du har mulighed for at deltage til nedsat pris på temadage og faglige kurser, når du har været ledig i henholdsvis 13 og 26 uger.

Det kan også være, at du har lyst til at indgå i en fagligt netværk. Læs mere om netværk for fysioterapeuter.

Du får Fysioterapeuten leveret til døren - fyldt med spændende artikler om fag, forskning og den fysioterapeutiske hverdag.

Læs det seneste nummer af Fysioterapeuten

Rabatter for dig på nedsat kontingent

Med et medlemskab hos Danske Fysioterapeuter kan du købe fagbøger med 20 % rabat hos både Gads Forlag og i BogPlus.

Kig dig omkring i det store bogudvalg med bøger om fysioterapi, ergoterapi, medicin, ernæring og sundhed og meget mere.

Få rabat på bøger

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få en virkelig attraktiv forsikring hos Bauta Forsikring.

Forsikring hos Bauta

Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen og spare penge, når du shopper. I mere end 4.000 butikker over hele landet og på nettet kan du betale med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen og på den måde optjene bonus, som du får udbetalt én gang om året. Det koster 132 kr. om året at være medlem af Forbrugsforeningen - men du får det første års medlemskab gratis.

Du får bl.a.

  • 7% på løbesko hos LØBEREN
  • 10 % hos LOOP Fitness
  • 9% hos Røverkøb, Sadolin og Flügger
  • 7-9 % hos en række sportsbutikker
  • 9 % hos en række optikere landet over
  • 5-15% på mere end 300 cafeer og restauranter

Læs mere og meld dig ind i Forbrugsforeningen