Netværk med andre fysioterapeuter

Netværk kan give dig stor værdi på både det personlige og professionelle plan. Som medlem af Danske Fysioterapeuter har du adgang til flere forskellige netværk med fysioterapeuter, der matcher dig i dit arbejdsliv.
Et godt netværk kan bane vejen for ny viden, give nye samarbejds- og sparringspartnere, og sikre dig personlig og faglig udvikling, der kan medvirke til at gøre dig til en endnu bedre fysioterapeut. Foto: iStock.

Netværk og kompetenceudvikling er tæt forbundet for fysioterapeuter. Mødet og interaktionen med kolleger og andet sundhedspersonale, som man deler fællesskab med, er nemlig en værdifuld kilde til meningsfulde relationer, ny viden og udvikling af færdigheder.

Når du deltager i et netværk med fysioterapeuter, vil du opleve et ganske unikt fællesskab og positivt rum for dialog og sparring. Noget som kan inspirere dig og styrke din faglige identitet, til brug i din videre karriere og udvikling inden for faget.

Uanset om du er nyuddannet eller erfaren fysioterapeut, åbner Danske Fysioterapeuters netværk døren til en verden af muligheder. Her kan du få professionel sparring, styrke dine kompetencer inden for din praksis og knytte bånd til ligesindede medlemmer, der:

  • Arbejder inden for det samme eller relaterede område som dig
  • Befinder sig i dit geografiske område
  • Kan relatere sig til, hvor du befinder dig i livet, f.eks. som nyuddannet, pensionist eller på barsel.

Uanset afsættet eller temaet for dit nye netværk, vil du opleve, at I hver især bidrager med brugbare perspektiver og erfaringer, der er med til at udvikle og styrke hinanden.

Vi hjælper dig i gang med at netværke

Som medlem af Danske Fysioterapeuter har du altid mulighed for at gøre brug af vores dedikerede netværkskonsulenter. De står klar til at hjælpe og inspirere dig, og kan være med at afklare dine ønsker og behov, og derved finde det helt rigtige netværk for dig.

Du kan også henvende dig til os, for at få råd og vejledning til at puste nyt liv i et eksisterende netværk, eller sågar starte et helt nyt op. Gennem dit medlemskab kan du bl.a. få hjælp til at:

  • Understøtte processen ift. hvad et godt netværk skal indeholde for at tiltrække og bevare interessen blandt dets medlemmer
  • Facilitere det første netværksmøde ift. mødestruktur, tovholderens rolle, kollegial sparring etc.
  • Sikre et højt fagligt niveau, der giver værdi til alle deltagere
  • Skabe opmærksomhed omkring dit nyopstartede netværk og bidrage med inspiration til evt. samarbejder med oplægsholdere og faglige selskaber.

Se hvordan du kan få hjælp til netværk, som medlem af Danske Fysioterapeuter

Kontakt

Danske Fysioterapeuters netværkskonsulenter