Få adgang til seneste nyt om forskning i fysioterapi

Det går stærkt inden for forskning i fysioterapi, og der bliver hele tiden udgivet nye videnskabelige artikler. Som medlem af Danske Fysioterapeuter holder vi dig ajour med relevante resultater fra forskningen.
Vi har fokus på din faglighed og gør det let for dig at holde orienteret om ny og relevant forskning. Foto: iStock.

I Danske Fysioterapeuters medlemsblad og på andre kanaler giver vi dig indblik i ny forskning, der har relevans for dit fag. Vi udvælger nøje og tilstræber at formidle forskningsresultater enkelt og med fokus på betydningen for praksis.

Læs om ny fysioterapi-forskning i medlemsblad

Danske Fysioterapeuter udgiver medlemsbladet Fysioterapeuten. Her kan du læse om ny forskning inden for fysioterapi. Du får faglige artikler, hvor eksperter og forskere skriver om den nyeste viden inden for deres felt. Desuden bringer vi resuméer af videnskabelige artikler, med relevans for faget. Her kan du læse om forskernes resultater og dykke videre ned i originalartiklen, hvis det er inden for dit interessefelt.

Derudover bringer vi resuméer af fysioterapeuters ph.d.-er og postdoc-projekter. Her formidler forskeren selv resultaterne fra projekterne og skitserer perspektiverne for fysioterapi. Du får også artikler, hvor vi interviewer forskere om deres projekter, både projekter, der er undervejs, og der er afsluttet, hvor resultaterne er i fokus.

Som medlem af Danske Fysioteraputer får du medlemsbladet Fysioterapeuten tilsendt og har med dit medlems-login til fysio.dk adgang til online artikler om forskning.

Se seneste nummer af Danske Fysioterapeuters medlemsblad

Få faglige opdateringer og forskningsnyheder i nyhedsbrev

I Danske Fysioterapeuters nyhedsbrev til medlemmer får du nyt om fag og forskning. Der er altid en kort faglig note. Det kan være en ny rapport fra Sundhedsstyrelsen, nye anbefalinger eller faglige værktøjer eller forskningsresultater inden for fysioterapi.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet.

Få faglige input på Linkedin

Følg Danske Fysioterapeuter på Linkedin sammen med godt 12.000 andre og få faglige input. Her kan du finde opslag om bl.a. ph.d.-forsvar, faglige artikler, nye anbefalinger og videnskabelige artikler.

Følg Danske Fysioterapeuter på Linkedin