Medlemsfordele for ansatte

Du får masser af faglige og attraktive medlemsfordele, når du er lønmodtager/ansat og medlem af Danske Fysioterapeuter for dit kontingent på 1.737 kr. per kvartal.

Som medlem bliver du tilbudt spændende kurser, webinarer og temadage med højt fagligt niveau.

Og vil du selv fordybe dig, kan du få fagbøger med rabat og vores fantastiske fagblad Fysioterapeuten leveret til døren og som online version.

Det er bare noget af det, du får som medlem af Danske Fysioterapeuter.

Meld dig ind i dag - og få adgang til alle fordelene

Når du melder dig ind i Danske Fysioterapeuter, så bliver du samtidig en del af et relevant, handlekraftigt og synligt fællesskab for fysioterapeuter, hvor medlemmernes kompetencer sættes i centrum for at fremme professionen og det gode arbejdsliv. 

Du får naturligvis samtidig mulighed for at benytte dig af Danske Fysioterapeuters mange konsulenter og specialister, der altid står klar til at hjælpe dig i form af vejledning om løn og ansættelse eller noget helt andet.

Medlemsfordele for ansatte

En ansættelseskontrakt fastsætter de vilkår, du skal arbejde efter, f.eks. løn, arbejdstid, ferie, pension og meget andet.

Inden du skriver din kontrakt under, anbefaler vi, at du kontakter os for at få den set igennem. Det er især vigtigt, hvis du er ansat uden overenskomst i det private. Send en mail til ansat@fysio.dk eller ring på 33 41 46 20.

Fysioterapeuter er underlagt og har pligt til at kende en del love og regler. Derfor har du med et medlemskab i Danske Fysioterapeuter adgang til rådgivning og vejledning om sundhedsjura, NKR og patientklager.

Som medlem kan du logge ind på fysio.dk og bl.a. få fri adgang til fysioterapeutiske måleredskaber og test samt til forskningsartikler og faglige artikler.

Har du behov for faglig udvikling, så er der rig mulighed for at finde et kursus eller webinar i vores Kursuskalender.

Det kan også være, at du har lyst til at indgå i en fagligt netværk. Læs mere om netværk for fysioterapeuter.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du også blive medlem af et fagligt selskab - og i mange tilfælde er det faktisk gratis for studerende.

Et fagligt selskab er et landsdækkende netværk af fysioterapeuter, der arbejder for at fremme og styrke de faglige miljøer i fysioterapien og den specialiserede og evidensbaserede fysioterapi i Danmark.

Der findes aktuelt 17 faglige selskaber i fysioterapi, som har til formål at udvikle kvaliteten af fysioterapeutisk praksis inden for deres primære områder og en lang række beslægtede subspecialer. For alle faglige selskaber gælder, at man kun kan blive medlem, hvis man i forvejen er medlem af Danske Fysioterapeuter

Bliv klogere på hvordan selskaberne hver især arbejder for fysioterapien, og hvilken værdi et medlemskab giver dig. Også under studietiden.

Læs mere om faglige selskaber i fysioterapi

Du får Fysioterapeuten leveret til døren - fyldt med spændende artikler om fag, forskning og den fysioterapeutiske hverdag.

Læs det seneste nummer af Fysioterapeuten

Rabatter for  ansatte

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du tegne billige forsikringer med gode dækninger hos Bauta Forsikring.

Billige forsikringer

Med et medlemskab hos Danske Fysioterapeuter kan du købe fagbøger med 20 % rabat hos både Gads Forlag og i BogPlus.

Kig dig omkring i det store bogudvalg med bøger om fysioterapi, ergoterapi, medicin, ernæring og sundhed og meget mere.

Få rabat på bøger

Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen og spare penge, når du shopper. I mere end 4.000 butikker over hele landet og på nettet kan du betale med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen og på den måde optjene bonus, som du får udbetalt én gang om året. Det koster 132 kr. om året at være medlem af Forbrugsforeningen - men du får det første års medlemskab gratis.

Du får bl.a.

  • 7% på løbesko hos LØBEREN
  • 10 % hos LOOP Fitness
  • 9% hos Røverkøb, Sadolin og Flügger
  • 7-9 % hos en række sportsbutikker
  • 9 % hos en række optikere landet over
  • 5-15% på mere end 300 cafeer og restauranter

Læs mere og meld dig ind i Forbrugsforeningen