Medlemsfordele for ledere

Danske Fysioterapeuter har rigtig meget at tilbyde dig, der er leder. Se alle dine medlemsfordele her.

Som leder og medlem af Danske Fysioterapeuter bliver du en del af et solidt netværk af ledere fra forskellige sektorer – alle med erfaring inden for ledelse og fysioterapi. Du får adgang til sparring og rådgivning om løn og ansættelse, og du har mulighed for at deltage i arrangementer, der sætter ledelse på dagsordenen.

Se også de generelle medlemsfordele og kontante fordele

Det får du som medlem

Hjælp til løn- og ansættelsesvilkår

Som leder kan du få rådgivning i forbindelse med dine løn- og ansættelsesvilkår. Vi anbefaler, at du kontakter os for sparring, inden du skriver din ansættelseskontrakt under, så du får de bedst mulige vilkår.

Som leder opnår du oftest de bedste resultater, når du selv forhandler din løn. Inden forhandlingen kan du få sparring og rådgivning fra os, så du er klædt bedst muligt på. Du kan også benytte dig af vores lønberegner, så du kan se lønniveauet på dit område, inden du forhandler løn. Hvis du ikke selv ønsker at forhandle din løn, gør vi det naturligvis gerne for dig.

Danske Fysioterapeuters lønberegner

Hvis du bliver afskediget, eller der sker andre ændringer i dit ansættelsesforhold, skal du kontakte os. Vi står klar med kompetent rådgivning og støtte, så du kan komme godt videre.

Årlig lederkonference samt kurser og arrangementer om ledelse

Vi inviterer til en årlig lederkonference, hvor du sammen med lederkollegaer fra forskellige sektorer bliver inspireret og udfordret af førende ledelsesforskere og eksperter på aktuelle temaer indenfor ledelse, organisations- og forretningsudvikling.

Derudover afvikler vi løbende webinarer om forskellige aktuelle ledelsestemaer og workshops for ledere, TR og AMR.

Se de aktuelle kurser og konferencer i kalenderen

Rådgivning om ledelse af selvstændig virksomhed

Er du selvstændig, fx. klinikejer, og vil du gerne lykkes endnu bedre med din virksomhed, giver vi dig gode råd og vejledning om ledelse og udvikling af din virksomhed.

Rådgivning for arbejdsgivere

Nyhedsbrev

Som medlem får du automatisk Danske Fysioterapeuters nyhedsbrev, Corpus, hver anden uge.