Gode renter og service i banken

Som medlem af Danske Fysioterapeuter ejer du Lån & Spar. Det betyder, at du har adgang til nogle helt særlige økonomiske fordele gennem dit medlemskab.

Der er mange fordele ved at være medlem hos Danske Fysioterapeuter. En af dem er, at du har adgang til attraktive fordele hos vores tætteste samarbejdspartnere, heriblandt Lån & Spar. Lån & Spar er ejet af mere end 50 fagforeninger i Danmark. Det gør bl.a. dig som medlem af Danske Fysioterapeuter til medejere af banken – og det giver dig nogle helt særlige fordele. Som medlem og medejer af banken får du bl.a. Danmarks bedste rente på din lønkonto, lave gebyrer og gode billån. Men mest af alt får du en bank, der forstår dig og taler dit sprog. Det er jo trods alt også din bank.

I Lån & Spar har de opbygget en særlig viden om netop vores medlemmers fagområde og den fysioterapeutiske professionsuddannelse. På den baggrund har de udviklet nogle helt særligt gode fordele til dig, som foruden bæredygtig og ansvarlig investering også indebærer, at du som medlem får din egen personlige rådgiver hos Lån & Spar. 

 

Lån & Spar medlemsfordele

Fordi du er medlem af Danske Fysioterapeuter, kan du få Danmarks bedste lønkonto med noget så sjældent som 5% i rente. Normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto, og mange medlemmer benytter sig derfor allerede af denne gode fordel.

For at få 5% i rente på din lønkonto skal du være medlem af Danske Fysioterapeuter og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1%. Derefter er renten 1,5% på resten.* Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit.

Læs mere om lønkonto hos Lån & Spar og prøv beregneren og se, hvor mange penge du får i rente

 • Lønkonto med en rente på 5% af de første 50.000 kr.*
 • Gratis Mastercard og Visa/Dankort
 • Kassekredit med favorabel rente
 • Ingen unødvendige gebyrer

Læs mere om lønkonto hos Lån & Spar

*Alle rentesatser er variable og gældende pr. 13. juni 2023.

Er du på jagt efter drømmebilen, eller har du allerede fundet den? Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,75%– det er 2,2% lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10% i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20%.

Bemærk venligst, at det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige billån.

 • Lån til en ny eller brugt bil
 • Lån til 3,75% i rente på elbil eller plug-in hybridbil*

Læs mere om billån hos Lån & Spar

*Alle rentesatser er variable og gældende pr. 13. juni 2023.

Som studerende og medlem af Danske Fysioterapeuter har du adgang til Danmarks bedste studiekonto, som gør studielivet en hel del sjovere. Som en ekstra bonus kan du faktisk søge om studiekonto helt op til 3 måneder efter du har afsluttet din uddannelse, og du kan tilmed beholde kontoen helt op til 3 år efter endt uddannelse! Læs mere om studiekontoen via linket herunder

 • 5% i rente på din studiekonto på de første 20.000 kr. - så er der lidt ekstra til studiebudgettet*
 • Gratis Visa/Dankort - du kan bruge kortet til at hæve gratis i alle  danske pengeautomater
 • Gratis Mastercard - genialt, hvis du skal udenlands
 • Gratis valutaveksling i banken
 • Gratis at hæve euro i KONTANTENS pengeautomater med Visa/Dankort og Mastercard Debit
 • Kassekredit med lav rente

Læs mere om studiekonto hos Lån & Spar

*Alle rentesatser er variable og gældende pr. 13. juni 2023.

 

Trængt økonomi kan ramme alle. Gennem livet oplever de fleste af os desværre større eller mindre bump på vejen. For nogle kan det gøre det rigtig svært at få økonomien til at hænge sammen. Hvis din økonomi er trængt, og du har brug for at få et sæt ekstra øjne til at kigge påden, så kan du få uforpligtende økonomisk rådgivning i Lån & Spar. Det er et sikkerhedsnet, banken tilbyder alle medlemmer af Danske Fysioterapeuter.

 • Få overblik over din økonomiske situation
 • Hjælp til at samle alle dine økonomiske oplysninger
 • Hjælp til at lave et budget 
 • Udregning af dit rådighedsbeløb
 • Vurdering af dine aktiver (bolig, bil m.m.)
 • Hjælp til at lave en kreditorliste
 • Vejledning og gode råd til din økonomi

Læs mere om uforpligtende økonomisk rådgivning hos Lån & Spar

 

 

Værd at vide

Bemærk venligst, at du udelukkende har adgang til ovenstående fordele hos Lån & Spar gennem dit medlemskab af Danske Fysioterapeuter. I tilfælde af, at du vælger at melde dig ud af foreningen, vil dine fordele hos Lån & Spar således også bortfalde.