Medlemsfordele for studerende

Du får masser af kontante og faglige medlemsfordele, når du er studerende og medlem af Danske Fysioterapeuter. Og så koster det kun 100 kr. i kvartalet.

Det får du som medlem

Når du melder dig ind i Danske Fysioterapeuter, bliver du en del af et stærkt fællesskab af fysioterapeuter og studerende. Og du får en fagforening, der altid er her for at hjælpe dig.

Som studerende betaler du kun 100 kr. pr. kvartal, det svarer til ca. 1 krone om dagen - og du kan trække kontingentet fra i skat.

Meld dig ind her

 

 

Medlemsfordele for studerende

Med et medlemskab hos Danske Fysioterapeuter kan du købe fagbøger med 20 % rabat hos både Gads Forlag og i BogPlus.

Kig dig omkring i det store bogudvalg med bøger om fysioterapi, ergoterapi, medicin, ernæring og sundhed og meget mere.

Få rabat på bøger

Som studerende medlem af Danske Fysioterapeuter er du automatisk omfattet af en praktikforsikring, som dækker, hvis du kommer til at skade personer eller ting, når du udøver fysioterapi under uddannelsen.

Praktikforsikring for studerende

Som medlem kan du logge ind på fysio.dk og bl.a. få fri adgang til fysioterapeutiske måleredskaber og test samt til forskningsartikler og faglige artikler.

Som medlem hos Danske Fysioterapeuter kan du få råd og vejledning til dit studiejob fx tjek af kontrakter, løn mm.

Få vejledning om studiejob

Du får Fysioterapeuten leveret til døren - fyldt med spændende artikler om fag, forskning og den fysioterapeutiske hverdag.

Læs det seneste nummer af Fysioterapeuten

Når du har afleveret dit bachelorprojekt, kan du skrive en artikel ud fra dit projekt og være med i konkurrencen om årets Bachelorpris på 25.000 kr.

Læs om prisen og se de tidligere vindere

Du kan deltage på Danske Fysioterapeuters konferencer til nedsat pris - kun 500 kr. pr. dag. Og du kan tage til faglige gå-hjem-møder i din region. Langt de fleste er gratis for dig som medlem.

Se aktuelle konferencer i kursuskalenderen

Se arrangementer i din region

Rabatter for  studerende

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få en virkelig attraktiv studieforsikring hos Bauta Forsikring. Forsikringen har 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, og du får et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.

Studieforsikring hos Bauta

PKA har en række studieboliger til udlejning. Du behøver ikke være medlem af PKA for at kunne søge dem, men du skal have været medlem af Danske Fysioterapeuter i mindst 6 måneder. PKA råder over:

  • 84 studieboliger i Konstabelbygningen på Margreteholmen i København.
  • 30 studieboliger i Aalborg
  • 107 studieboliger på Poppelstykket i Valby.

Du kan skrive dig op her

Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen og spare penge, når du shopper. I mere end 4.000 butikker over hele landet og på nettet kan du betale med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen og på den måde optjene bonus, som du får udbetalt én gang om året. Det koster 132 kr. om året at være medlem af Forbrugsforeningen - men du får det første års medlemskab gratis.

Du får bl.a.

  • 7% på løbesko hos LØBEREN
  • 10 % hos LOOP Fitness
  • 9% hos Røverkøb, Sadolin og Flügger
  • 7-9 % hos en række sportsbutikker
  • 9 % hos en række optikere landet over
  • 5-15% på mere end 300 cafeer og restauranter

Læs mere og meld dig ind i Forbrugsforeningen

Del eller udskriv siden