E-learning kursus om journalføring

Skræddersyet online kursus om journalføring til fysioterapeuter. Lær om de vigtigste regler og få inspiration til at udvikle og kvalitetssikre din journalføring.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter har du adgang til vores e-learning kursus i journalføring.

Kurset er for dig, som er i tvivl om, hvad du skal journalføre i din travle dag som fysioterapeut. Eller dig, som arbejder i praksissektoren, og fx står over for at skulle gennem akkreditering på klinikken.

Tilmeld dig og få adgang i 12 måneder

Tilmeld dig længere nede på siden. Efter tilmelding får du tilsendt et log ind til kurset. Du fri adgang til kurset i 12 måneder.

Det får du på kurset

Kurset, der varer ca. 45 min., opdaterer dig på de krav, der stilles til dig som fysioterapeut, om journalføring.

Du får 

  • Viden om de vigtigste regler om journalføring
  • Inspiration til, hvordan du kan arbejde med at udvikle og kvalitetssikre din journalføring, herunder målsætning og plan for behandling.

Undervisning er fleksibel

Du kan med e-learning kurset udvikle dine kompetencer inden for journalføring, når du har tid og ved behov fx forud for akkreditering.

Du kan vælge at se kurset i sin helhed, eller du kan vælge at dele kurset op efter behov. Du kan til hver en tid også gense afsnit, hvis du har brug for at repetere dele af kurset. Du har adgang til kurset i 12 måneder.

Du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 48 timer fra du tilmelder dig, til du modtager dine login oplysninger.

OBS: Vi oplever jævnligt, at mailen med login oplysningerne havner i SPAM-filteret. Tjek derfor først dette, inden du kontakter: kristian@bykragh.com

Tilmeld dig e-learning kursus om journalføring

Kontakt

Gurli Petersen

Chefkonsulent
3341 4656