Artikel fra Fysioterapeuten

Tidligere numre

Arbejdsgiverne løfter sløret

TEMA OM DIT FØRSTE JOB // Du er nyuddannet og står på spring med et spritnyt eksamensbevis i hånden. Jagten på dit første job som fysioterapeut starter nu. Men hvad skal du lægge vægt på, når du søger? Vi har spurgt tre arbejdsgivere, hvad de lægger vægt på, når de ansætter nyt personale.

Hvert år træder cirka 875 dugfriske fysioterapeuter ud på arbejdsmarkedet. En del får job, mange starter i vikariater – og en del har sværere ved at få foden indenfor.

Den kommunale arbejdsgiver

Jacob Erik Lerkær er leder for Den Ambulante Genoptræning i Hvidovre Kommune, med knap 30 ansatte fysioterapeuter og ergoterapeuter. Læs, hvad den kommunale leder lægger vægt på hos nye ansatte.

Vi vil gerne forstyrres

Den private arbejdsgiver

Lars Bruun er fysioterapeut og partner i Fysisk Form, med 20 ansatte og indlejere. Læs, hvad den private leder ansætter efter.

Man må gerne mase sig på

Den regionale arbejdsgiver

Marie Jänichen er ledende terapeut på Aarhus Universitetshospital. Her har hun 26 ansatte under sig, herunder fem ergoterapeuter og 21 fysioterapeuter. Læs, hvad den regionale leder kigger efter hos ansøgeren, når hun ansætter.

Ansøgeren skal være målrettet

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar