Søg autorisation

Husk at søge om autorisation som fysioterapeut, når du er færdiguddannet.

Sparring på jobsøgning

Er du nyuddannet og på vej til dit første job? Få hjælp til afklaring af en karrierekonsulent.

Tjek din løn

Lønberegner viser, hvad andre tjener i samme stilling og med samme ancienniet.

Bliv del af et netværk

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du blive en del af flere inspirerende netværk, der kan bidrage til din faglige udvikling og karriere. I netværkene får du faglig sparring på højt niveau, kompetenceudvikling og gode relationer med ligesindede. 

Få din ansættelseskontrakt tjekket

Når du står med din første kontrakt, skal du sikre dig, at alt er i orden. Vi hjælper dig.

Tilmeld dig kurser og arrangementer

Som medlem får du adgang til et væld af faglige kurser, gratis webinarer og lokale fyraftensarrangementer. 

Hjælp til at gå selvstændig

Overvejer du livet som selvstændig? Vi hjælper dig med svar på dine spørgsmål om CVR-nummer, regler for moms, regnskaber mv.

Hjælp til sundhedsjura

Når du er i gang med arbejdet, hjælper vi med rådgivning om journalføring, informeret samtykke eller sundhedsjura i det hele taget. 

Rabat på dit kontingent

Som nyuddannet fysioterapeut overgår du fra at være studerende til at blive ordinært og fuldt betalende medlem af Danske Fysioterapeuter. Det sker dog kun gradvist. Det første halve år efter din dimission giver vi dig nemlig stadig rabat på dit kontingent. Første måned får du fortsat til studiepris og de efterfølgende 5 måneder giver vi dig mere end 50% rabat på et fuldt kontingent. 

 

Du vil automatisk få tildelt rabatten på dit kontingent som nyuddannet – uanset om du kommer i arbejde eller er ledig i denne periode. Du behøver ikke selv foretage dig noget.

 

Læser du videre, er ledig eller på ulønnet orlov, kan du forsætte med at få rabat på dit kontingent efter det halve år er gået. Du skal blot huske at give os besked i tide. 

Ret dine oplysninger

Du kan se og rette dine medlemsoplysninger her på hjemmesiden, når du er logget ind.

 

Hvis du har fået nyt arbejde, skal du tilføje eller ændre din arbejdsplads på siden Mine oplysninger.

 

Når du er logget ind kan du også se, hvilke kurser og arrangementer du er tilmeldt. Og du kan melde dig ind hos et af de 17 faglige selskaber i fysioterapi.

Er du ikke medlem?

Det er en forudsætning, at du er medlem af Danske Fysioterapeuter for at kunne få råd og vejledning af vores konsulenter og drage nytte af vores mange medlemsfordele.

Meld dig i a-kasse

Som nyuddannet skal du melde dig ind i en a-kasse senest 14 dage efter endt uddannelse for at blive optaget med dimittendrettigheder. Gør du ikke det, går der et helt år, før du kan modtage dagpenge.

 

Er du allerede medlem af en a-kasse, skal du som nyuddannet huske at ændre din status fra studiemedlem til nyuddannet. Det skal du gøre senest 14 dage efter din sidste eksamensdag. Ellers mister du retten til dagpenge, og du kan først få ret til dagpenge igen, når du opfylder et indkomstkrav.

 

Bemærk venligst, at Danske Fysioterapeuter ikke er en a-kasse. Mange fysioterapeuter vælger Den Sundhedsfaglige A-kasse (DSA), som er a-kassen for personer med en sundhedsprofessionel uddannelse.