Tjek af din kontrakt

Når du står med din første kontrakt, skal du sikre dig, at alt er i orden. Vi hjælper dig. 

Søg autorisation

Husk at søge om autorisation som fysioterapeut, når du er færdiguddannet.

Tip til jobsøgning

Få gode råd til at komme i gang med din jobsøgning.

Kurser og webinarer

Som medlem får du adgang til et væld af faglige kurser, gratis webinarer og lokale fyraftensarrangementer. 

Rådgivning om din karriere

Er du i tvivl om, hvilken vej du skal gå, eller overvejer du at læse videre, kan du booke en karrieresamtale.

Hjælp til at blive selvstændig

Overvejer du livet som selvstændig? Vi hjælper dig med svar på dine spørgsmål om CVR-nummer, regler for moms, regnskaber mv.

Hjælp til sundhedsjura

Når du er i gang med arbejdet, hjælper vi med rådgivning om journalføring, informeret samtykke eller sundhedsjura i det hele taget. 

Mulighed for nedsat kontingent

Når du er færdiguddannet, går du fra at være studentermedlem til ordinært medlem, hvor du betaler almindeligt kontingent.

Indtil du får dit første job, betaler du kun halv pris for dit medlemskab, men har stadig adgang til alle medlemsfordele.

Det er vigtigt, at du giver os besked, hvis du fortsat skal have nedsat kontingent.

Meld dig i a-kasse

Som nyuddannet skal du melde dig ind i en a-kasse senest 14 dage efter endt uddannelse for at blive optaget med dimittendrettigheder. Gør du ikke det, går der et helt år, før du kan modtage dagpenge.

Er du allerede medlem af en a-kasse, skal du som nyuddannet huske at ændre din status fra studiemedlem til nyuddannet. Det skal du gøre senest 14 dage efter din sidste eksamensdag. Ellers mister du retten til dagpenge, og du kan først få ret til dagpenge igen, når du opfylder et indkomstkrav.

Danske Fysioterapeuter er ikke en a-kasse. Mange fysioterapeuter vælger DSA, som er a-kassen for personer med en sundhedsprofessionel uddannelse.