Søg autorisation

Husk at søge om autorisation som fysioterapeut, når du er færdiguddannet.

Tip til jobsøgning

Få gode råd til at komme i gang med din jobsøgning.

Tjek din løn

Lønberegner viser, hvad andre tjener i samme stilling og med samme ancienniet.

Bliv del af et netværk

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du blive en del af flere inspirerende netværk, der kan bidrage til din faglige udvikling og karriere. I netværkene får du faglig sparring på højt niveau, kompetenceudvikling og gode relationer med ligesindede. 

Få din ansættelseskontrakt tjekket

Når du står med din første kontrakt, skal du sikre dig, at alt er i orden. Vi hjælper dig.

Tilmeld dig kurser og arrangementer

Som medlem får du adgang til et væld af faglige kurser, gratis webinarer og lokale fyraftensarrangementer. 

Hjælp til at blive selvstændig

Overvejer du livet som selvstændig? Vi hjælper dig med svar på dine spørgsmål om CVR-nummer, regler for moms, regnskaber mv.

Hjælp til sundhedsjura

Når du er i gang med arbejdet, hjælper vi med rådgivning om journalføring, informeret samtykke eller sundhedsjura i det hele taget. 

Nedsat kontingent 6 måneder efter din dimission

Som nyuddannet vil dit kontingent ændre sig. Selvom det umiddelbart stiger i forhold til det, du betalte som studerende, så vil du det første halve år efter din dimission få 50 % rabat på dit kontingent ift. et almindeligt medlemskab.

 

Det svarer til det samme som ledige betaler - uanset om du er i arbejde eller ej.  Først efter det halve år er gået, vil du skulle betale fuldt kontingent. Det hele sker pr. automatik - og du behøver ikke foretage dig noget. 

 

Læser du videre, er ledig eller på ulønnet orlov, kan du forsætte med det nedsatte kontingent efter det halve år. Du skal blot huske at give os besked i tide. 

Meld dig i a-kasse

Som nyuddannet skal du melde dig ind i en a-kasse senest 14 dage efter endt uddannelse for at blive optaget med dimittendrettigheder. Gør du ikke det, går der et helt år, før du kan modtage dagpenge.

 

Er du allerede medlem af en a-kasse, skal du som nyuddannet huske at ændre din status fra studiemedlem til nyuddannet. Det skal du gøre senest 14 dage efter din sidste eksamensdag. Ellers mister du retten til dagpenge, og du kan først få ret til dagpenge igen, når du opfylder et indkomstkrav.

 

Bemærk venligst, at Danske Fysioterapeuter ikke er en a-kasse. Mange fysioterapeuter vælger Den Sundhedsfaglige A-kasse (DSA), som er a-kassen for personer med en sundhedsprofessionel uddannelse.

Er du ikke medlem?

Det er en forudsætning, at du er medlem af Danske Fysioterapeuter for at kunne få råd og vejledning af vores konsulenter og drage nytte af vores mange medlemsfordele.

Ret dine oplysninger

Husk at du altid kan bruge dit login her på siden og selv rette dine medlemsoplysninger, hvis du fx har fået nyt arbejde.

 

Når du er logget ind, ser du en menu med en række menupunkter, hvor du har adgang til at se og rette i dine oplysninger.

 

Du kan også se, hvilke kurser og arrangementer du er tilmeldt. Og du kan melde dig ind hos et af de 17 faglige selskaber i fysioterapi.