Specialister og certificerede klinikere i sportsfysioterapi

Her finder du fysioterapeuter, der er godkendt som specialist eller certificeret kliniker i sportsfysioterapi.

Specialister

Region Hovedstaden

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Sidder i bestyrelsen i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF), som Formand for Uddannelses- og Kursusudvalget. Underviser på Fysioterapeutuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole.

Tidligere fysioterapeut for flere landshold og fysioterapeut ved den danske OL-delegation

Kontaktoplysninger

Tlf.: 20 68 83 16
Mail: basandersen@hotmail.com
Web: sportsfysioterapi.dk
LinkedIn: Bente Annie Sørine Andersen

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1991. Jeg har i hele min karriere arbejdet indenfor det sportsfysioterapeutiske og muskuloskeletale område og har særligt fokus på sportsfysioterapi. I 2015 tog jeg en kandidatgrad i Sportsfysioterapi på Bath universitet i England (Master in Sports Physiotherapy). Jeg har igennem årene deltaget på et stort antal kurser, kongresser og efteruddannelses forløb både indenfor træningsterapi, diagnostik, behandling og forskning.


Min nuværende stilling er Adjunkt på fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole. De primære opgaver er undervisning af studerende samt forskning med fokus på fysioterapi, træning og forebyggelse af skader. Jeg har været tilknyttet fysioterapeut uddannelsen siden 2017. Jeg har tidligere haft ansættelse på Bispebjerg hospital og indenfor forskellige specialer og med særligt virke inde for det ortopædkirurgiske og sportsmedicinske område og var tilknyttet idrætsklinikken på hospitalet. I 17 år har jeg været ansat i Team Danmark i det Sports Medicinske team, hvor jeg arbejdede med eliteidræt både indenfor forebyggelse, træning og behandling af skader hos eliteatleter. Jeg har været med på træningslejre og internationale konkurrencer som EM, VM og OL og har været med til OL i 2008, 2012 og 2016. I perioden august 2019- december 2021 har jeg været ansat som ledende fysioterapeut på den Kongelige ballet i København.
Jeg har stor erfaring og rutine i at formidle faget til andre fysioterapeuter, fysioterapeut studerende, sportsfolk, forældre og trænere. Jeg har også erfaring med at arbejde med mere projekt relateret arbejde og har formidlet viden på internationale konferencer indenfor sportsmedicin. Jeg er medforfatter på forskningsartikler og lærebøger samt forfatter på uddannelses hæfter og artikler indenfor sportsfysioterapi.


Jeg spiller en aktiv rolle indenfor Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, hvor jeg er med til at udvikle kurser for fysioterapeuter og derved er med til at præge efteruddannelsen indenfor det sportsfysioterapeutiske felt.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 27 40 88 88
Mail: c.linnebjerg@gmail.com eller clin@kp.dk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/connie-linnebjerg-07724036/Connie Linnebjerg

TitelDorte Hartvich Nielsen_1.jpg

Specialist i sportsfysioterapi.

Profil

Uddannet i USA som Doctor of Physical Therapy og B.Sc I Athletic Training med en koncentration i styrke og konditionstræning. Cert. MDT og har læst 2 års osteopati. Jeg har været med til at organiser og undervise på nyt 3 dagskursus afholde i 2023 om ’Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling efter hjernerystelse’, jeg har skrevet flere et kapitel til lærebøger og er skribent for krop & fysik.
Udover undervisning, udvikling af idrætsfysioterapeutiske kurser og deltager jeg ofte på internationale og nationale kurser og kongresser.

Jeg ejer ProAlign Idrætsfysioterapi og arbejder i praksis primært med idrætsfysioterapi, musculoskeletal fysioterapi, genoptræning, screening og forebyggelse af idrætsskader. Jeg har stor interesse undersøgelse og behandling af sportshjernerystelser samt har stor indsigt i rehabilitering af akutte skader.

Jeg er også tilknyttet som fysioterapeut for flere verdens athleter og har tidligere været i Team Danmarks Idræts Medicinske Team og DBU. Hvor jeg var medrejsende fysioterapeut for forskellige landshold. Her iblandt som en del af Den Danske Olympiske delegation til de Olympiske Lege i Beijing.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 67 76 05
Mail: dn@proalign.dk
Hjemmeside: www.proalign.dk

Titel

Specialist i muskuloskeletal fysioterapi

Profil

Jeg har arbejdet i 35 år på klinik med behandling/ genoptræning af idrætsudøvere og motionister med funktionsnedsættelser. Jeg har arbejdet med fodbold, håndbold og moderne dans på højeste niveau.

De sidste 10 år har jeg især interesseret mig for patienter, der har vanskeligt ved at opnå et tilfredsstillende funktionsniveau på trods af flere forsøgte genoptrænings forløb.

Jeg har i 30 år undervist på Praktiserende Lægers Organisations Idrætsskade kurser på Club Lasanta. Kurserne dækker skader på overextremiteten, skader på underextremiteten samt et overbygningskursus.

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 45 13 10
Mail: info@parkensfysioterapi.dk
Web: www.parkensfysioterapi.dk

Titel

Specialist i sportsfysioterapi.

Profil

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1998 fra Fysioterapeutskolen i København og har mange års erfaring i undersøgelse, behandling og genoptræning af idrætsskader.

I 2003 tog jeg en Master i Idrætsfysioterapi ved Melbourne Universitet, Australien - uddannelsen er del af den australske specialist uddannelse inden for idrætsfysioterapi.

Jeg har skrevet adskillige artikler til blandt andet Dansk Idrætsmedicin, Fysioterapeuten og Forskning i Fysioterapi. Jeg sidder også i fagbladet Fysioterapeutens redaktionspanel og repræsenterer her fagområdet idrætsfysioterapi.

Jeg er ansat ved ortopædkirurgisk afdelins forskningsenhed på Amager Hospital og har siden 2008 været tilknyttet Idrætsklinikken på Hamlet.

Desuden underviser jeg for Dansk Idrætsmedicinsk Selskab og på cand.scient.san.-uddannelsen ved Københavns Universitet.

Kontaktoplysninger

Mail: kristian.thorborg@amh.regionh.dk

Mogens Dam_1.jpgTitel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Praktiserende igennem 35 år, hvor jeg har behandlet såvel eliteatleten som motionisten. Har i mange år formidlet sportsfysioterapeutisk viden igennem artikler samt igennem næsten 30 år undervist både læger (Dansk selskab for Idræts Medicin samt praktiserende læger) og fysioterapeuter (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi).

Kontaktoplysninger

Tlf.: 33 31 24 24

Mail: md2@bulowsvejfys.dk

Web: www.Bulowsvejfys.dk

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Jeg arbejder i Idrætsklinikken på Bispebjerg Hospital med diagnostisering, behandling og træning af idrætsfolk med overbelastningsskader. Her arbejder jeg aktuelt med ultralydsskanning til diagnostisering og test af træningseffekt til disse skader.

Desuden arbejder jeg også ved Institut for Idrætsmedicin, Bispebjerg Hospital med forskning i senevævets mekaniske og strukturelle adaptation til træning og belastning, og så er jeg tilknyttet flere forskningsprojekter.

Jeg har en ekstern konsulentfunktion for Novo Nordisk med henblik på at implementere idrætsfysioterapeutiske undersøgelses- og behandlingsmetoder i et forsøg på at optimere behandling af muskelblødninger hos hæmofili patienter.

Jeg er første forfatter på to videnskabelige artikler omhandlende muskelblødninger. Og så har jeg været inviteret speaker ved flere nationale og internationale symposier og kongresser.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 61 66 68 84
Mail: rikkebeyer@gmail.com

Region Sjælland

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Uddannet fysioterapeut siden 2003. Har siden specialiseret mig i sportsfysioterapi gennem Dansk Selskab for Sportsfysioterapi samt gennemført en MSc. i sportsfysioterapi ved University of Bath, UK.

Har arbejdet i privat praksis i hele min karriere, suppleret med opgaver i ligabasket-klub samt i DIF i forbindelse med store multisportsarrangementer som fx ungdoms-OL (2015), European Games (2015 og 2019) samt Vinter-OL (2018). Ejer af Ringsted Fysioterapi & Sportsklinik siden 2015. Fungerer desuden som sundhedsansvarlig (fysioterapeut og fysisk træner) på et sports-akademi (IKA-Ringsted)

Kontaktoplysninger

Tlf.:  23 67 79 48
Mail: lasse@lamberth.org
Web: ringstedfysioterapi.dk
LinkedIn: Lasse Lamberth

TitelRasmus Rebien Hartmann.jpg

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2015 og har arbejdet på privat klinik lige siden og for div. håndboldhold. Derudover har jeg dækket forskellige sportsarrangementer, så som finalestævnet Danmarksmesterskaberne i tennis for hold via Dansk Tennis Union og U17-landholdet i cykling via Dansk Cykel Union.
I 2021 tog jeg til Dublin og gennemførte en MSc. in Sports and Exercise Medicine, hvor jeg i mit speciale skrev om forebyggelse af baglårsskader.
Jeg har derudover deltaget i diverse kurser, jeg har blandt andet bestået ’Den Afsluttende Eksamen i Sportsfysioterapi’ via Dansk Selskab for Sportsfysioterapi og ’Credential Eksamen’ via Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi, samt deltaget i diverse kongresser i sportsfysioterapi i ind- og udland.

I øjeblikket arbejder jeg på privatklinik ved Nørreport Station samt tilknyttet som fysioterapeut for Team Sydhavsøerne i herrehåndbold.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 26396914

Hjemmeside: https://fysiq.dk/medarbejdere/rasmus-hartmann/

LinkedIn: Rasmus Rebien Hartmann 

Region Midtjylland

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Til dagligt arbejder jeg på Efterskolen ved Nyborg som sportsfysioterapeut. Min primære arbejdsopgaver er skadesforebyggende træning, diagnosticering og genoptræning til fodbold- og basketballspillere. Jeg er aktiv i bestyrelsen i DSSF, hvor jeg i 12 år har siddet som formand.

Kontaktoplysninger

Mail: kkotila@live.dk
LinkedIn: Karen Kotila

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Dr Morten Høgh er specialist i idrætsfysioterapi og arbejder såvel klinisk som akademisk med at formidle, undersøge og behandle komplekse smerter. Du kan læse mere på www.videnomsmerter.dk. Patienter kan henvende sig til FysioDanmark Aarhus for at booke tider til udredning. Forskningsrelatede forespørgsler rettes til Ass.prof. Morten Høgh på Aalborg Universitet (msh@hst.aau.dk).
Bogen ’Læg Smerterne på Hylden’ bestilles direkte hos Muusmann Forlag eller i en boghandel.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 20 62 88 99
Web: videnomsmerter.dk
LinkedIn: Morten Høgh

Region Syddanmark

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Behnam Liaghat er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i 2009. Behnam Liaghat har en Master of Science i Sportsfysioterapi fra University of Bath i England (2017) og færdiggjorde i 2022 sin PhD på Syddansk Universitet med fokus på tung styrketræning af den ’hypermobile skulder’. Behnam Liaghat forsker primært i genoptræning af skulder og knæ, samt sport- og idrætsskader.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 26 82 68 01
Mail: bliaghat@health.sdu.dk
Web: Behnam Liaghat — Syddansk Universitet (sdu.dk)
LinkedIn: Behnam Liaghat

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har været uddannet siden 2009, og jeg har arbejdet på privatklinik siden da. I 2015 afsluttede jeg min Post Graduate Diploma in Sports Physiotherapy ved University of Bath i England.
Sideløbende med klinikarbejdet har jeg siden 2015 periodevis arbejdet for Grønlands idrætsforbund, elite sport Greenland, Grønlands Bold Union, European Disabled Golf association og Dansk handicap golf. Jeg har i denne sammenhæng blandt andet deltaget i flere internationale multisportsturneringer, været projektleder indenfor udvikling og implementering af skadesforebyggende interventioner, afholdt skadesforebyggende kurser for trænere indenfor flere idrætsgrene og niveauer, udarbejdet e-learning uddannelse for futsaltrænere, lavet golfscreeninger samt monitoreret og planlagt performance screeninger for elite sport Greenlands udøvere.
Jeg har arbejdet med mange forskellige sportsgrene og har derved set mange forskellige skader.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 27 11 04 85
mail: kennethstage@hotmail.com

TitelLisbeth_1.jpg

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

- Fysioterapeut 2001, Odense

- Kandidat i Fysioterapi, SDU 2016, speciale om skadesforebyggende træning inden for håndbold

- Bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF)

- Jeg har særlig interesse i hjernerystelse. Jeg arbejder klinisk med rehabilitering af sygemeldte med følger efter hjernerystelse, med forskning omkring hjernerystelse i sport og ikke mindst med formidling af håndtering af hjernerystelse til klinikere, trænere, atleter og patienter.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 23 33 90 33
Mail: lislp@hotmail.com
LinkedIn: Lisbeth Lund Pedersen

Region Nordjylland

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er bl.a. videreuddannet indenfor, Manuel Terapi (MT), McKenzie (MDT) Træningsterapi (MTT), osteopati, Mulligan og meget mere.

Min erfaring gennem snart 30 år er at det vigtigste redskab er at lytte, forstå, forklare, berolige og motivere patienten. Om man så lige bevæger leddet den ene eller anden vej kommer i anden række.

Jeg er udnævnt til specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi i 2012 og til specialist i Sportsfysioterapi i 2019.

Jeg er særlig interesseret i idrætsfysioterapi. Laver træningsprogrammer, planlægger genoptræningsforløb efter skader. Jeg er uddannet bikefitter og ironman coach. Se evt. http://in-line.dk

Jeg har en særlig interesse for akupunktur. Startede Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi i 2002 og har været formand siden starten. Er desuden medunderviser på selskabets kurser.

Jeg har en fortid indenfor forsvaret. Har spillet fodbold gennem mange år, cykler en del, sejler kajak, løber marathon og har kørt en del ironman i triathlon. Er stadig aktiv i Aalborg Triathlon Klub. Har været Dansk og Nordisk mester flere gange samt været på podiet til EM.

Kontaktoplysninger

Mail: ole@norresundbyfysioterapi.dk

Titel

Specialist i sportsfysioterapi

Profil

Mit primære interesseområde har altid været muskuloskeletal og idrætsfysioterapi. Siden

afslutning af grunduddannelsen i fysioterapi i 2005 har jeg prioriteret kontinuerlig efteruddannelse. I 2018 afsluttede jeg min mastergrad idenfor smertevidenskab og i 2019 blev jeg godkendt som specialist indenfor muskuloskeletal fysioterapi og sidenhen i 2020 som specialist i sportsfysioterapi.

Til daglig arbejder jeg ved Aalborg Smerte- og Sportsklinik, hvor jeg typisk ser ”second opinion” patienter med smerter fra bevægeapparatet eller elite-sportsfolk, der har brug for en re-vurdering af deres problem.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 21 95 78 88
Mail: michael@smerteogsport.dk
Web: smerteogsport.dk
LinkedIn: Aalborg smerte- og sportsklinik
Facebook: Aalborg smerte- og sportsklinik

Certificerede klinikere

Region Hovedstaden

Afventer beskrivelse.

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er tidl. landsholdsspiller i håndbold, så har prøvet en del på egen krop. Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2007 og siden sportsfysioterapeut 2013. Jeg beskæftiger mig til daglig med alle former for sportsskader på FysioDanmark Bülowsvej på Frederiksberg, hvor jeg har været siden 2013. Jeg er derudover tilknyttet det olympiske center, Badminton Europe, i Holbæk Sportsby 1 dag i ugen, hvor jeg varetager badmintonspillernes behandling og genoptræning.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 33 31 24 24
Mail: ck@bulowsvejfys.dk
Web: bulowsvejfys.dk
LinkedIn: Christina Krogshede

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har mange års erfaring indenfor både elite- og motionsidræt og har som fysioterapeut  deltaget til World Cup’s, EM, VM og OL.
Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2003 og siden sportsfysioterapeut 2006. Til dagligt arbejder jeg i Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for sportsskader. Jeg er derudover tilknyttet det danske rolandshold under Team Danmark, hvor jeg varetager atleternes behandling, genoptræning og perfomancetræning.
Jeg behandler og genoptræner mange forskellige atleter, lige fra ketchersport, boldspillere til udholdenhedsatleter. Jeg benyttes derudover til second opinion og re-vurderinger af sportsfolks problematikker.
Mit fokus handler altid om at hjælpe dig som patient/atlet med en bedre perfomance og mindre smerter. Det gør jeg ved, at vi i fællesskab arbejder målrettet mod dine mål, ud fra dine kompetencer.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 36 41 43 19
Mail: info@rodovrefys.dk
Web: rodovrefys.dk

TitelKathrine Stopa Kristensen_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har arbejdet som praktiserende fysioterapeut ved Valby Fysioterapi siden 2008, har taget eksamen som sportsfysioterapeut 2010 og Certificeret kliniker i Sportsfysioterapi 2022.

Jeg har altid haft stor interesse i at undersøge og behandle sportsskader på både motions-og eliteniveau, og sørger for at målrette genoptræningen til den individuelle sportsgren med idrætsspecifikke øvelser som giver mening for patienten.

Jeg har altid haft særlig stor interesse i hofte, lyske og knæ-skader, og på klinikken i Valby varetager jeg knæ-forløb (både de operative og ikke-operative), samt alle klinikkens knæhold – herunder menisk og korsbåndshold. Det er også mig du skal have fat i, hvis du skal vurderes ift indlægssåler og knæstabiliserende bandager.

Jeg selv elsker sport og har dyrket mange forskellige sportsgrene, men dyrker nu hovedsageligt Pickleball og er fysioterapeut for det danske Pickleballlandshold.

Oplysninger

Tlf.: 36461022

Hjemmeside: Valbyfysioterapi.dk

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

+ 20 års erfaring indenfor elite- og breddeidræt, talentudvikling, aldersrelateret træning, undervisning, fysisk og teknisk træning, målrettede forløb, test.

Underviser på Dansk Selskab for Sportsfysioterapi .

Medlem af uddannelsesudvalg for speciallæger / læger.

Dagligt samarbejde med speciallæger, ortopædkirurger, klubber og foreninger.

Tilknyttet Team Danmark og Dansk Tennisforbund, ansvarlig Fys. Herre landshold.

Klinikejer hos A2 Fysioterapi og Træning, hvor jeg behandler alle typer af skader.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 22 77 67 68
Mail: kl@a2fys.dk
Web: a2fys.dk
LinkedIn: Kim Lykke Lützhøft

Afventer beskrivelse.

Afventer beskrivelse.

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg startede Nordsjælland Sportsfysioterapi op i 2017, men har arbejdet med sportsskader siden 2013. Jeg har været fysioterapeut for diverse hold indenfor Amerikansk Fodbold, cykling og badminton. Ud over sportsfysioterapi har jeg specialiseret mig inden for ryg og nakkelidelser samt manipulationer. På min klinik finder man noget af det mest moderne udstyr som en Alterg (Anti gravity threadmill), ultralyddscanning, schockwave, strømterapi og highpower laser, som kan hjælpe de fleste behandlinger endnu hurtigere. Som behandler er det vigtigt for mig at finde ud af problematikken (lave grundig undersøgelse) da man ellers ikke kan behandle problemet. Jeg holder meget af at behandle unge sportstalenter så de kan komme tilbage til deres sport om det er på elite eller hygge niveau.
Hvis der er en problematik som vi ikke kan hjælpe har vi et stort netværk af samarbejdspartner som reumatologer, læger, ortopæder mm.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 52 35 50 00
Mail: mk@nordfys.dk
Web: nordsjllandsportsfysioterapi.dk
Facebook: nordsjaellandsportsfysioterapi
LinkedIn: Michael Knudsen

Afventer beskrivelse.

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Kontaktoplysninger

Tlf.: 61 68 66 38
Web: fysiq.dk

 

 

TitelMorten Desezar Schultz_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er tidligere tennisspiller og har spillet på internationalt plan. I 2015 blev jeg uddannet fysioterapeut og sportsfysioterapeut 2017. Jeg er højtspecialiseret i behandling af skulderskader, hvor jeg løbende deltager i nationale og internationale konferencer. Til dagligt beskæftiger jeg mig dog med alle slags sportsskader ved FysioDanmark Bülowsvej på Frederiksberg. Aktuelt er jeg også tilknyttet DR symfoniorkestret som fysioterapeut.

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: www.bulowsvejfys.dk

TitelNicklas Møbius Frid_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har 10 års erfaring med klinikarbejde hvor jeg diagnosticerer, behandler og genoptræner patienter med idrætsrelateret problemstillinger, på alle niveauer. Mit speciale er patienter med smerter i hofte, knæ og fod, hvor jeg på klinikken også tilbyder holdtræning. Jeg har tidligere haft glæden af at være fysioterapeut for Nykøbing Falster håndboldklub i 2 år. Jeg bruger ultralydsskanning, som et supplement til min undersøgelse, hvis skadens omfang skal vurderes med billede diagnostik.  

Kontaktoplysninger

Hjemmeside-link: www.protreatment.dk/ballerup 

E-mail: nicklas.frid@protreatment.dk 

Telefon: 44651700 

TitelJacob Baagøe_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Faglig stærk sportsfysioterapeut med videruddannelse inden for træningsfysiologi.

Jeg er ærekær omkring Sportsfysioterapien hvor vi hele tiden jagter deadlines, samtidig med at vi fører vores klienter sikkert i mål.
Jeg brænder for det lange samarbejde hvor realtionen er fundamentet i klientens skadesforløb og uddannelse gennem transitionen til performance træningen.

Jeg arbejder med atleter på alle niveauer og en række sportsgrene, og har siden 2014 arbejdet med håndbold på højt niveau, både 1:1, skole-, klub- og forbundsregi.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 28 30 24 57
Mail: jacobbthomsen@gmail.com
Web: www.jacobbaagoe.dk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jacobbaagoee

Region Sjælland

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

13 års erfaring som praktiserende fysioterapeut, efter og videreuddannet inden for områderne: Idrætsfysioterapi under Dansk selskab for sportsfysioterapi: herunder genoptræning, skadesbehandling, forebyggelse og præstationsfremme til hele kroppen, ledmobiliseringsteknikker og undersøgelse af bevægeapparatet via: Mulligan metoden og MDT metoden, Løbestilsanalyse, Ultralydsscanning, GLAD-træningsforløb til knæ, hofte og rygpatienter, Vestlig Akupunktur / Dry-needling og Klinisk Smertehåndtering.
Interesser/fritid nu og gennem årene: Mange års Håndbold på ungdomseliteplan og senior divisionsplan, Triatlon på både kort og lang distance, landevejscykling, alpin/telemark/langrendsskiløb, bestyrelsesarbejde lokalt, familien, vennerne, rejser, sommerhus på Enø, huset og haven, god mad og drikke - livet :-)
Trosretning: Per ardua ad Astra - gennem hårdt arbejde banes vejen til stjernerne!

Kontaktoplysninger

Tlf.: 57 61 50 60
Mail: info@ringstedfysioterapi.dk
Web: ringstedfysioterapi.dk
LinkedIn: Anders Christoffersen

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Kontaktoplysninger

Tlf.: 30 28 54 71
Mail:mikaelmunchhansen@gmail.com
Web: fdmaribo.dk

Region Midtjylland

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2008. Jeg har særlig stor interesse i sportsrelaterede skader og smerter og har specialiseret mig i undersøgelse, behandling og genoptræning af denne patientgruppe.
Jeg har eksamen i Sportsfysioterapi og jeg ser patienter lige fra motionisten til eliteidrætsudøveren.
Derudover har jeg videreuddannet mig i ryg og nakke relaterede smerter og har eksamen i Mekanisk Diagnostik og Terapi (Cert. MDT).
I god kombination med de ovenstående kompetencer har jeg uddannet mig til Smertefysioterapeut og har været i Belgien og tage den europæiske eksamen i smertefysioterapi (European Diploma in Pain Physiotherapy, EDPP).
Derfor er jeg faglig godt klædt på til, at varetage diverse sportsrelaterede-, muskuloskeletale-, akutte- og kroniske problematikker med et helhedsorienteret menneskesyn og i tæt samarbejde med mine patienter.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 86 66 88 99
Mail: aarhus@fysiodanmarkaarhus.dk att. Camilla Jeppesen / jeppesen@fysiomail.dk
Web: fysiodanmarkaarhus.dk

Afventer beskrivelse.

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

10 års erfaring som sportsfysioterapeut for toppen af den danske elitesport i fodbold, håndbold, ishockey og individuelle sportsfolk.
Nu ansat i FC Midtjylland som Head of Medical.
Partner i FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Ikast.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 25 75 69 86
Web: fysio7500.dk
LinkedIn: Thomas Bay

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2003. Jeg har stor interesse i sportsrelaterede skader og har specialiseret mig i undersøgelse, behandling og genoptræning af denne patientgruppe.
Jeg tog eksamen i Sportsfysioterapi i 2012 og i mit daglige arbejde ser jeg et bredt spektre af patienter med sportsrelaterede problematikker.
Jeg er tilknyttet Randers Talent og Elite (RTE) som er en samarbejdsaftale mellem Team Danmark og Randers Kommune. Målgruppen i RTE er unge fra ca. 14 år - 20 år. Atleterne kommer fra forskellige sportsgrene (f.eks. BMX, tennis, roning, og håndbold) og her bruger jeg min viden fra DSSF´s kurser ift. analyse af atleternes skader og sportsspecifikke bevægemønstre.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 24 91 58 95
Mail: thl@randers.dk
Web: sundhed.randers.dk

TitelPernille Rask_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har i mange år arbejdet med genoptræning og været tilknyttet ungdomslandshold/håndbold- og fodboldklubber på højt niveau. Nu prioriterer jeg at hjælpe ungdomshold i den lokale idrætsforening.
Sport og bevægelse skal være sjovt og ikke blive elitært for tidligt, og der skal arbejdes med forebyggende træning og mental sundhed, for at holde på den lange bane. Jeg er skarp til udredning og til at igangsætte relevant træning/behandling.

Kontakoplysninger

Tlf.: 20 61 19 20

Mail: fysiorask@gmail.com

LinkedIn: linkedin.com/in/pernillerask

TitelRonni Friis Amnitzbøll_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2006. Jeg har specialiseret mig i undersøgelse og behandling af sportsskader og forebyggende træning.

Jeg har en eksamen i sportsfysioterapi fra 2008 og har løbende videreuddannet mig indenfor specialet. Jeg har bred erfaring fra idrætsverdenen og har tidligere været tilknyttet håndbold- og fodboldklubber på Liga- og Divisionsniveau samt en løbeklub.

Jeg arbejder til daglig på en privat klinik, hvor jeg er tilknyttet vores Idrætsklinik. Her ser jeg sportsudøvere på alle niveauer og i alle aldre. Jeg prioriterer at lave en grundig undersøgelse og at give en god information til sportsudøveren omkring skaden. Jeg har også stor fokus på skadesforebyggende træning og optimering af teknik.

Kontaktoplysninger

Tlt.: 86 43 33 44

Mail: thomsen-fys@mail.dk

Hjemmeside: thomsen-fys.dk/idraetsklinikken

Region Syddanmark

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har 17 års erfaring inden for sportsfysioterapi, og fungerer som ansvarlig fysioterapeut i Odense håndbold, GOG håndbold og på Herrelandsholdet i Håndbold. I dagligdagen har jeg et tæt samarbejde med 8 andre fysioterapeuter på min klinik i Odense.
Jeg har et stort drive for at flytte mennesker med skader – både på elite og motionsniveau. Mit særlige fokus ligger på akutte skader og overbelastningsskader men også ubalancer i bevægeapparatet, som er kommet over tid.
Min styrke ligger i, at lytte til patienten og ud fra patientens situation få tilrettelagt den rigtige diagnose og genoptræning.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 26 70 89 05
Mail: anja@adg-fysioterapi.dk
Web: adg-fysioterapi.dk
LinkedIn: Anja David Greve

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Passioneret sportsfysioterapeut med speciale i bevægeanalyse og performancetræning.
Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet med håndbold, gymnastik, atletik mm. på både Elite- og subelite niveau.
Aktuelt er jeg tilknyttet Odense håndbold ligadamer, Ollerup gymnastik højskole, Svendborg talentcenter - Team Danmark støttet talentudvikling, samt Grønlands håndbold herre og damelandshold.
I min daglige praksis hos ADG fysioterapi har jeg en aktiv tilgang til problemstillingerne og bruger også manuelt arbejde samt akupunktur som mine arbejdsredskaber. Derudover ønsker jeg at min patienter bliver uddannet til bedre at kunne varetage deres egen træning og mærke hvilke muskelgrupper de bruger.
Vi har et tæt samarbejde med ortopædkirurger, som vejleder os i komplicerede problemstillinger og som varetager yderligere undersøgelser mm.
Ved siden af min kliniske praksis, har jeg igennem de sidste 10 år været politisk aktiv i DSSF bestyrelse , Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 20 97 98 43
Mail: berit@adg-fysioterapi.dk
Web: adg-fysioterapi.dk
LinkedIn: Berit Duus

Afventer beskrivelse.

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg er uddannet i år 2000 og har arbejdet fuld tid på klinik siden da. Jeg har løbende søgt faglige udfordringer og holdt min faglige udvikling vedlige ved bl.a. at tage forskellige efteruddannelser og eksaminer:

  • Credential-eksamen i MDT
  • Certified Mulligan Practitioner - som den første i Danmark
  • Del A eksamen i sportsfysioterapi
  • Afsluttende eksamen i sportsfysioterapi

Andre kursusforløb:

  • Kurser hos flere af verdens førende fysioterapeuter og forskere inden for skulderområdet
  • VidenOmSmerter kursusforløb

De senere år har jeg været ansvarlig for den faglige udvikling på den klinik, hvor jeg arbejder.
Desuden er jeg fast deltager på Scandinavian Medicine Sports Congress (#sportskongres).
Jeg udreder og behandler alle former for sportsskader, men brænder særligt for skulder- og albuerelaterede problemstillinger.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 50 54 75 79
Mail: dan@johnson-instituttet.dk
Web: johnson-instituttet.dk
LinkedIn: Dan Christensen

Afventer beskrivelse.

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg har siden 2015 arbejdet på klinik, på Fyn, og har sideløbende arbejdet med Volleyball på nationalt og internationalt niveau. Hertil har jeg siden 2016 arbejdet for Volleyball Danmark, hvor jeg er tilknyttet som fysioterapeut for det danske herrelandshold i volleyball.

Mine kompetencer spænder bredt, da jeg ser mange forskellige problematikker på klinikken og i den sportslige arena. Dog ser jeg i forbindelse med sporten mange skader på ankler, knæ, ryg og skuldre.

Jeg blev færdiguddannet sportsfysioterapeut i 2020, og læser nu en kandidat på SDU indenfor idræt og sundhed, med specialisering i konkurrence og eliteidræt, som jeg forventer at afslutte med speciale i sommeren 2022.

Kontaktoplysninger

Web: faaborg-fysioterapi.dk
Linked-In: Maja Egelund Andreasson

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Jeg arbejder på idrætsklinik til dagligt, hvor jeg ser mange forskellige typer skader indenfor alle mulige sportsgrene. Har arbejdet en del med hjernerystelsespatienter.
På klubniveau har jeg især erfaring indenfor fodbold og håndbold, hvor jeg er tilknyttet klubber indenfor begge idrætsgrene. På klinikken er vi tilknyttet Team Danmarks Elitekommune.
Jeg arbejder med screening, forebyggelse, undersøgelse, behandling og genoptræning. Vægter det tværfaglige samarbejde højt.
Aktiv ifm. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi og forsøger at holde mig opdateret på nyeste viden.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 70 24 68 02
Mail: sd@fysioplan.dk
Web: fysioplan.dk
LinkedIn: Susanne Damgaard

TitelMorten Rich Krægpøth_1.jpg

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

De seneste 10 år har arbejdet i et talent set-up været omdrejningspunkt for mit fysioterapeutiske virke. Talenterne spænder fra fodbold over ishockey og MTB og svømning til håndbold, sang og musik og kræver et multi… fokuseret og struktureret sportfysioterapeutisk tilbud. Inden min indtræden i talent set-uppet var jeg tilknyttet to forskellige fysioterapiklinikker, hvor omdrejningspunktet fortrinsvis var sportsskader. Min karriere som fysioterapeut startede på Bispebjerg Hospital og fortsatte senere på Kolding Sygehus. Interessen for fysioterapi er blev vakt gennem egen sportslig karriere som landevejsrytter og efter idrætsstudier på hhv. SDU og KU.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 21 18 34 23

 

Region Nordjylland

Titel

Certificeret kliniker i sportsfysioterapi

Profil

Partner FysioDanmark Aalborg.
Fysioterapeut med speciale indenfor Sportsfysioterapi.
Landsholdsfysioterapeut Herre-landsholdet.
Cheffysioterapeut AaB Superliga.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 40 85 79 01
Web: fdaalborg.dk
LinkedIn: Morten Skjoldager

Titel

Certificeret kliniker i muskuloskeletal fysioterapi

Profil

Jeg har 15 års erfaring med behandling af patienter med problemer under de muskuloskeletale og idrætslige specialer. Jeg arbejder til dagligt tæt sammen med en flok af Danmarks mest kompetente idrætslæger, hvor vi håndterer idrætsskader hos såvel motionister som atleter fra den danske idræts elite.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 97 64 28 50 
Web: rhnordjylland.rn.dk
LinkedIn: Morten Østergaard Nielsen