Specialister og certificerede klinikere i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi

Her finder du fysioterapeuter, der er godkendt som specialist eller certificeret kliniker i i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi.

Specialister

Region Nordjylland

TitelIna_1.jpg

Specialist i Urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi

Profil

Efter færdiggjort uddannelse i 2012 har jeg efteruddannet mig og arbejdet en del med muskuloskeletale problematikker samt specialiseret mig indenfor det gynækologiske, urologiske og obstetriske fagområde. Jeg arbejder på Aalborg Bækkenklinik og konsulterer derfor nu en del indenfor denne patientkategori. Endvidere er jeg cand.san. i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier & Psykologi, da jeg er passioneret omkring forståelsen af den enkeltes livssituation, interventionsforløb og generel formidling.

Jeg er bevidst om mine faglige kompetencer og opsøger gerne sparring samt mono- eller tværfagligt samarbejde.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 30 74 24 90

Hjemmeside: aalborgbaekkenklinik.dk

Region Hovedstaden

Titel

Specialist i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi

Profil

Uddannet i 1980, uroterapeut fra Göteborgs universitet i 1994, godkendt specialist i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi i 2019 og færdiguddannet sexolog i 2004 med autorisation fra NACS. 2010 fik jeg autorisation som klinisk sexolog.
Gennem 40 år har jeg arbejdet med behandling af kvinder med alle former for inkontinens og kvinder med kroniske underlivssmerter og seksuelle problemer af fysisk art. De seneste 18 år har også mænd med inkontinens problemer og mænd med underlivssmerter samt erektil dysfunktion fået behandling på min klinik. I 26 år har jeg haft min egen klinik for gynækologisk, obstetrisk, urologisk og gastroenterologisk fysioterapi, uroterapi samt seksualrådgivning og terapi. Derudover har jeg udgivet en del pjecer og er medforfatter/ konsulent på en del bøger om underlivet.
Jeg underviser alle behandlergrupper i sundhedsvæsenet og holder en del foredrag både herhjemme og i udlandet om underlivsproblematikker, diagnostik og behandling.
2016 blev jeg kåret som årets fysioterapeut af Danske Fysioterapeuter.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 35 38 34 65 / mobil og sms 23 83 34 65
Web: birthebonde.dk