Dansk Selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshandicap

Vil du vide mere om behandling og træning af voksne med udviklingshandicap, eller ønsker du et netværk af ligestillede at sparre med, er du velkommen hos Dansk Selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshandicap.

Selskabets formål

Dansk Selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshandicap (DSFVU) arbejder for at udbrede og udvikle kendskab til behandling og træning til voksne mennesker med udviklingshandicap.

Selskabet består et netværk af fysioterapeuter, som i fællesskab arbejder på at dygtiggøre sig og/eller uddybe kendskabet til bestemte sygdomskategorier, behandlingsmetoder og sygdomsforebyggelse til voksne borgere med udviklingshandicap.

Vi arbejder på at skabe et landsdækkende netværk af kompetencepersoner inden for området og fastholde faglige netværk, der sikrer kvalitet i det enkelte tilbud.

Om Dansk Selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshandicap

Selskabet består af 80 engagerede medlemmer, heraf er de fleste ansat på kommunale genoptræningscentre og i specialeenheder, men vores medlemmer er også repræsenteret på botilbud, i privatpraksis og som konsulenter.

Bestyrelsen består af op til 10 medlemmer, med forskellig ansættelse og forskellige subspecialer. Bestyrelsen arbejder frivilligt med videns indsamling, facilitering af netværk, planlægning af temadage og kursusaktiviteter og holder sig orienterede om relevante høringssvar.

Alle medlemmer af selskabet kan byde ind på forskellige opgaver og forespørgsler, der måtte komme fra Dansk Selskab for Fysioterapi eller Danske Fysioterapeuter i forbindelse med høringer, vurderinger, diverse ordninger og kliniske vejledninger. 

Faglige medlemsfordele

Ved at melde dig ind i Dansk Selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshandicap, bliver du en del af et stærkt fagligt netværk, der består af fysioterapeuter med samme interesseområder som dig.

Med medlemskabet kan du også:

  • Deltage i faglige netværk og arbejdsgrupper inden for subspecialer/interesser
  • Få professionelle samarbejdspartnere der kender målgruppe og udfordringer
  • Deltage i temadage i forbindelse med generalforsamling

Bliv en del af det faglige fællesskab

Du kan melde dig ind i Dansk selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshandicap via linket herunder.

Det koster 200 kr. om året. På vores hjemmeside og via nyhedsbreve to gange årligt, kan du holde dig informeret om vores aktiviteter og tilmelding til disse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!