Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi

Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi arbejder for at skabe kompetenceudvikling for fysioterapeuter, som til dagligt arbejder med rehabilitering af borgere, som har hjerte- og lungeproblemer samt intensiv patienter.

Selskabets formål

Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi arbejder ud fra målsætningen om, at vores medlemmer kan anvende den bedste viden indenfor hjerte- og lungefysioterapi i hverdagen og i praksis.

Selskabet arbejder for at skabe kompetenceudvikling for fysioterapeuter, som til dagligt arbejder med rehabilitering af borgere, som har hjerte- og lungeproblemer samt intensiv patienter.

Om Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi

Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi arbejder med en drøm om at vores medlemmer i deres hverdag og i praksis har og kan anvende den bedste viden inden for hjerte- og lungefysioterapi.

Selskabets bestyrelse har en bred praktisk, teoretisk og politisk indsigt i specialet hjerte- og lungefysioterapi. Dette kombineret med deres store interesse, engagement og faglig indsigt i hjerte-, lunge- og intensiv specialet, giver dem afsættet for - på selskabets vegne - at kæmpe for de bedste vilkår på flere niveauer.

Faglige medlemsfordele

Ved at melde dig ind i Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi, bliver du en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at sparre med andre fysioterapeuter, der deler samme faglige interesser som dig.

Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi tilbyder dig desuden:

  • Tilbud om målrettede kurser indenfor hjerte-kar-sygdomme, lungesygdomme og intensiv fysioterapi.
  • Nyhedsmail direkte i din mailboks med den nyeste litteratur gennemgang for hhv. hjerte-, lunge- og intensiv specialet.
  • Information om de nyeste kliniske nationale og internationale retningslinjer på området
  • Mulighed for at søge faglig indflydelse via selskabet
  • Et forum for faglig sparring blandt selskabets medlemmer via Selskabets Facebook-profil

Bliv en del af det faglige fællesskab

Du kan blive medlem af Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi, hvis du også er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Det årlige kontingent for medlemskabet er 300 kr., som opkræves i forbindelse med dit kontingent til Danske Fysioterapeuter. Tilmeld dig via linket herunder.