Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

Som medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi bliver du en del af et stort netværk af ambitiøse fysioterapeuter, der arbejder i sportsklubber, privat praksis og offentlige stillinger. Vi hjælper dig med at skabe en karriere, uanset om du er nyuddannet eller sigter mod at blive specialist.

Selskabets formål

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi ønsker at skabe læring gennem hele livet, og at du som medlem skal være med til at skabe fremtidens fysioterapi i sport.

Selskabets formål er desuden at:

  • Medvirke til udvikling, uddannelse, forskning og dokumentation indenfor sportsfysioterapi
  • Medvirke til kvalitetssikring og evidensbasering indenfor sportsfysioterapi
  • Arbejde for medlemmernes interesser indenfor sportsfysioterapi
  • Yde råd og vejledning til fysioterapeuter, der arbejder med sport
  • Skabe kontakt mellem fysioterapeuter, der arbejder med sport
  • Skabe kontakt til andre selskaber og organisationer i samfundet med samme interesseområde

Om Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi blev stiftet 8. februar 1986 af en gruppe sportsfysioterapeuter, der ønskede at give det bedst mulige fysioterapeutiske tilbud til motionister og eliteidræt.

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi er en ambitiøs organisation, der formidler viden og uddannelse inden for sportsfysioterapi. I selskabet er der desuden uddannelse i Muskuloskeletal Ultralydsscanning. Selskabet engagerer sig i samfundsdebatten inden for sundhed og idræt, og er medlem af International Federation of Sports Physical Therapy, hvor godkendelsen som Specialist i Sportsfysioterapi kan føre til international registrering.

Uddannelsesforløbet i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi indeholder både praktiske og teoretiske kurser samt eksamen. Uddannelsesforløbet dækker et antal ECTS, der kan anvendes i ansøgningen om godkendelse som Certificeret Kliniker i Sportsfysioterapi eller Specialist i Sportsfysioterapi.

Faglige medlemsfordele

Som medlem får du rabat på alle vores aktiviteter - kurser, fyraftensmøder, temadage og kongresser. Du vil modtage nyheder om nyeste sportsfysioterapeutisk relevant forskning, jobs, og du får desuden adgang til alle tidsskrifter udgivet af BMJ. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi arrangerer årligt en international sportskongres i samarbejde med Dansk Idrætsmedicinsk Selskab.

Bliv en del af det faglige fællesskab

Du kan blive medlem i Dansk Selskab Sportsfysioterapi, hvis du også er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Det årlige kontingent for medlemskabet er 500kr., som opkræves i forbindelse med dit kontingent til Danske Fysioterapeuter og er fradragsberettiget. Medlemsskabet er gratis for studerende. Tilmeld dig via linket herunder.