Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi

Er du interesseret i neurologisk fysioterapi? Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi har fokus på udvikling og udbredelse af det neurologiske speciale inden for fysioterapien igennem uddannelse, evidensbaseret praksis og forskning.

Selskabets formål

Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi (DSNF) har til formål at danne organisatorisk ramme om de neurofysioterapifaglige miljøer i og uden for Danmark. DSNF ønsker at bidrage til at realisere visionen om specialiseret og evidensbaseret fysioterapi. Selskabet arbejder for at skabe netværk og vidensdeling mellem neurofysioterapeuter i praksis og forskning.

Om Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi

I Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi arbejder vi for, at skabe netværk og vidensdeling mellem neurofysioterapeuter i Danmark. Selskabet har 850 medlemmer indenfor alle sektorer - kommunalt ansatte, regionalt ansatte og privatpraktiserende.

DSNF's bestyrelse er så vidt muligt geografisk og sektorielt sammensat således, at neurofysioterapien er bredt repræsenteret. I bestyrelsen er der undergrupper som er ansvarlige for både kurser/faglig udvikling, kommunikation, specialisering og høringssvar. Derudover er der adhoc opgaver, som fordeles i bestyrelsen eller via medlemsudpegning.

Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi er medlem af INPA (International Neurological Physiotherapy Association og har nyligt opstartet et tæt samarbejde med det engelske neurologisk fysioterapi selskab ACPIN (Association of Chartered Physiotherapists In Neurology). Dette kan du læse mere om på selskabets hjemmeside.

Faglige medlemsfordele

  • Hvert år får alle medlemmer en gratis temadag ifm. selskabets generalforsamling
  • Selskabet orienterer medlemmerne om nyheder via nyhedsbreve (tilmeld dig via hjemmesiden)
  • Årligt afholdes temaaftener, temadage og kurser til fordelagtige priser for selskabets medlemmer.
  • Selskabet bidrager desuden med høringssvar og udarbejdelse af faglige beskrivelser.

Bliv en del af det faglige fællesskab

Du kan blive medlem af Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi, hvis du også er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Det årlige kontingent for medlemskabet er 200 kr., som opkræves i forbindelse med dit kontingent til Danske Fysioterapeuter. Meld dig ind via linket herunder.

Del eller udskriv siden