Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi

Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi har sit udspring i en international anerkendt tilgang til undersøgelse og behandling af ryg, nakke og ekstremitetssmerter, udviklet af den New Zealandske fysioterapeut Robin McKenzie. Tilgangen har været anvendt over hele verden i mere end 30 år, og bygger bl.a. på filosofien om aktiv patientinvolvering og uddannelse.

Selskabets formål

Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi (DSMDT) har til formål at udbrede kendskabet til Mekanisk Diagnostik og Terapi.

Mekanisk Diagnostik og Terapi er én af de mest anerkendte og bedst afprøvede metoder til behandling af lænderyg-, nakke- og ekstremitetsproblemer. Metoden bygger på strukturerede og logiske principper, som er direkte anvendelige i din praksis.

Det faglige selskabs opgave er, at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, at få faglig viden, hjælp og netværk med ligesindede. Vi understøtter forskning, afholder netværksmøder, temadage, workshops, konferencer og symposier – og så tilbyder vi selvfølgelig uddannelse med afsluttende eksamen.

Om Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi

Dansk Selskab for MDT er en demokratisk, non-profit faglig organisation med omkring 1.100 medlemmer. Det gør selskabet til det største faglige selskab inden for det muskuloskeletale speciale.

Selskabet udbyder kurser og afsluttende eksamen i MDT, så dets medlemmer ved hjælp af tests og patientinvolvering får redskaberne til en effektfuld, struktureret og målrettet behandling af deres muskeloskeletale patienter.

Faglige medlemsfordele

Et medlemskab i DSMDT koster 500 kr. om året og åbner dørene til en lang række medlemsfordele. Du får fx både fortrinsret og store rabatter på kurser og workshops. Faktisk får du 500 kr. i rabat på hvert kursus, så medlemsskabet tjener hurtigt sig selv hjem.

Vi sørger også for, at du altid har den faglige finger på pulsen med nyhedsbreve, øvelsesvideoer og faglig sparring, og giver dig rabat på faglige kongresser, JMMT (anerkendt fysioterapeutisk tidsskrift) og meget mere.

Bliv en del af det faglige selskab

For at kunne blive medlem af Dansk Selskab for MDT, skal du være medlem af Danske Fysioterapeuter. Et medlemskab af selskabet koster 500 kr. om året, og du tilmelder dig let ved at udfylde formularen via nedenstående link.